Модерни идеи за кухня в черно – стил, красота и лукс | Creative Home

Модерни идеи за кухня в черно – стил, красота и лукс

Разчупете традиционния дизайн на кухнята, като направете кухненското помещение нестандартно, различно, но в същото време стилно и уютно. Кухнята не трябва да се възприема като място, което е отредено за готварската дейност. На първо място трябва да се погрижите за комфорта и удобството на готвача, както и за това по какъв начин ще се чувства той.

Идеите, които ще ви представим ще превърнат вашата кухня в модерно и красиво място, което ще очарова не само вас самите, но и вашите гости.

 

Модерни идеи за кухня в черно

Поддържайте външния вид светъл и отворен

Твърде много черно може да бъде страхотна идея, особено в малко пространство или вашата малка кухня. Вместо да обзаведете помещението с много шкафове, оставете стените отворени, за да придадете повече ефирен и нестандартен вид.

Осигурете много място за съхранение на кухненски прибори и съдове. Със стените без шкафове, малката кухня ще изглежда по-просторна и светла.

Може да добавите рафтове, като по този начин ще осигурите място за още кухненски прибори и съдове, като същевременно ще се запази отворената атмосфера.

Съчетайте бяло и черно

Съчетанието на белия и черния цвят е най-класическата идея, с която постигате вашата кухня да изглежда стилна и красива. Винаги се предпочитат кухните в бяло, защото придават нежен вид на помещението. В съчетание с черно те ще запазят своя нежен вид, но в същото време и ще придадете луксозен вид на вашата кухня.

Монохромните идеи изглеждат  най-добре, когато има равен баланс на цветовете, така че боядисайте стените в еднакво количество  черна и бяла боя, като ги разпределите правилно и равномерно.

Добавете модел в комбинацията на цветовете

Черното е елегантен избор за кухня с лъскави  боядисани шкафове в черен цвят и луксозни бели мраморни плотове, които създават класически стил с доза привлекателност.

Въпреки това, боядисването само в черен цвят може да изглежда малко мрачно, така че добавянето на различни модели, текстури и покрития е ключът към неговия красив и стилен вид.

Превърнете облицовката във фокусна точка с комбинация от различни шарки, от класическа форма, както и заложете на декоративни подови плочки, които ще привлекат вашето внимание и това на вашите гости.

Добавете черни акценти

Разчупете вашата бяла кухня, като добавите черното като акцентен цвят. Използването на черния цвят като акцент може да има уникален ефект и да придаде страхотен и стилен вид на кухнята.

Боядисването на дограмата и тапицериите в черен цвят също е добра диея. Класическата бяла дограма, както и первазите в бяло са склонни да се сливат във фонов режим, но боядисването им в черен нюанс ще ги превърне в отличителна черта и ще разчупи представата за кухненско помещение.

Ако искате вашата кухня да впечатли и да остави без дъх всеки, заложете на черния цвят. Той никога няма да излезе от мода и е символ на стил и лукс. Този смел дизайн може да работи в малки или големи оформления, с внимателно планиране и обмислен стил. Тези интересни идеи за кухнята ще ви вдъхновят и ще ви покажат как да използвате черни и тъмни нюанси в кухнята.

 

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap