Модерни идеи за кухня в черно – стил, красота и лукс

Разчупете традиционния дизайн на кухнята, като направете кухненското помещение нестандартно, различно, но в същото време стилно и уютно. Кухнята не трябва да се възприема като място, което е отредено за готварската дейност. На първо място трябва да се погрижите за комфорта и удобството на готвача, както и за това по какъв начин ще се чувства той.

Идеите, които ще ви представим ще превърнат вашата кухня в модерно и красиво място, което ще очарова не само вас самите, но и вашите гости.

 

Модерни идеи за кухня в черно

Поддържайте външния вид светъл и отворен

Твърде много черно може да бъде страхотна идея, особено в малко пространство или вашата малка кухня. Вместо да обзаведете помещението с много шкафове, оставете стените отворени, за да придадете повече ефирен и нестандартен вид.

Осигурете много място за съхранение на кухненски прибори и съдове. Със стените без шкафове, малката кухня ще изглежда по-просторна и светла.

Може да добавите рафтове, като по този начин ще осигурите място за още кухненски прибори и съдове, като същевременно ще се запази отворената атмосфера.

Съчетайте бяло и черно

Съчетанието на белия и черния цвят е най-класическата идея, с която постигате вашата кухня да изглежда стилна и красива. Винаги се предпочитат кухните в бяло, защото придават нежен вид на помещението. В съчетание с черно те ще запазят своя нежен вид, но в същото време и ще придадете луксозен вид на вашата кухня.

Монохромните идеи изглеждат  най-добре, когато има равен баланс на цветовете, така че боядисайте стените в еднакво количество  черна и бяла боя, като ги разпределите правилно и равномерно.

Добавете модел в комбинацията на цветовете

Черното е елегантен избор за кухня с лъскави  боядисани шкафове в черен цвят и луксозни бели мраморни плотове, които създават класически стил с доза привлекателност.

Въпреки това, боядисването само в черен цвят може да изглежда малко мрачно, така че добавянето на различни модели, текстури и покрития е ключът към неговия красив и стилен вид.

Превърнете облицовката във фокусна точка с комбинация от различни шарки, от класическа форма, както и заложете на декоративни подови плочки, които ще привлекат вашето внимание и това на вашите гости.

Добавете черни акценти

Разчупете вашата бяла кухня, като добавите черното като акцентен цвят. Използването на черния цвят като акцент може да има уникален ефект и да придаде страхотен и стилен вид на кухнята.

Боядисването на дограмата и тапицериите в черен цвят също е добра диея. Класическата бяла дограма, както и первазите в бяло са склонни да се сливат във фонов режим, но боядисването им в черен нюанс ще ги превърне в отличителна черта и ще разчупи представата за кухненско помещение.

Ако искате вашата кухня да впечатли и да остави без дъх всеки, заложете на черния цвят. Той никога няма да излезе от мода и е символ на стил и лукс. Този смел дизайн може да работи в малки или големи оформления, с внимателно планиране и обмислен стил. Тези интересни идеи за кухнята ще ви вдъхновят и ще ви покажат как да използвате черни и тъмни нюанси в кухнята.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap