Най-стилните домове в света с модерен интериорен дизайн(СНИМКИ) | Creative Home

Най-стилните домове в света с модерен интериорен дизайн(СНИМКИ)

През 40-те и 50-те години на миналия век модерен дизайн, със своите изчистени линии, жива дървесина и смели нюанси на тапицерията (често вдъхновени от мъжко облекло текстури), промени начина, по който изглеждаха домовете.

Въображението на интериорните дизайнери, съчетано с техния талант и усет към красиво създава истински шедьоври от едно обикновено помещение. Наслада за очите, душата и сърцето.

Вижте някои от най-стилните домове в света с модерен интериорен дизайн

Бевърли Хилс

Тази красива къща се намира в Бевърли Хилс и е проектирана от архитектурната фирма Marmol Radziner с интериорен дизайн от Boehm Design Assoc. Страхотната стая е обзаведена с модерни предмети от средата на миналия век като столовете са вдъхновени от немския архитект и дизайнер Лудвиг Мис ван дер Рое, чието изкуство и до днес събужда възхищение, а диванът, който виждате е дело на американската дизайнерска фирма Knoll.

Ню Йорк

На тази снимка виждаме всекидневна в двуетажен мезонет със стъклени стени в Ню Йорк, реновиран от Steven Harris Architects и декориран от Rees Roberts. Интериорът включва винтидж стол Milo Baughman на преден план, който се превръща и в акцента на дизайна.

Бостън

Какво е един дом без голяма и красива  библиотека, реновирана от архитект Дел Мичъл, а за декора се е погрижил Тад Хейс.  Интересните фенери, които виждаме поставени над камината са дело на Андре Дюброй. Бялата и нежна лампа на тавана е на Seguso от 60-те години на миналия век, а диваните – Edward Wormley. Бихме ли могли да желаем за по-красива стая и бихте ли се чувствали по-уютно извън нея?

Бевърли Хилс

И отново се завръщаме в звездния Бевърли Хилс, където се намира и дома на дизайнера Уолдо Фернандес. Всекидневната е пресъздадена като дизайн от 60-те години на миналия век и е обзаведена с ретро клубни столове Jacques Adnet и шифонер от розово дърво от Емил-Жак Рулман, който е увенчан с платно на Лусио Фонтана. Камината е идеалния завършек на дизайна, като създава допълнително усещане за уют, комфорт и топлина.

Ню Йорк

В таванското помещение в Ню Йорк на архитекта Стивън Харис и интериорния дизайнер Люсиен Рийс Робъртс, монументалните рафтове за книги очертават всекидневната и трапезарията, която включва щампа на Georges Braque от 1960 г. (вляво) и столове Ib Kofod-Larsen в ресторанта Rees Roberts+Partners.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap