Барбекюто – идеалното допълнение към вашата градина

Барбекюто е идеалното допълнение към вашата градина, което ще допринесе за по-модерния ѝ вид, а в същото време е отлична идея за обединяване на семейството. Какво по-приятно от вечер с вкусна барбекю вечеря в компанията на най-близките хора?

Има различни видове барбекю и изборът е повече от разнообразен. Но това, което трябва да имате предвид е, че не става въпрос само за модела на вашето барбекю, а и за заобикалящия го интериор. Всяка една малка подробност е от значение за това по какъв начин ще изглежда градината ви.

Идеи за барбекю

Изберете и създайте зона за готвене

Направете повече от това просто да купите барбекю, като изградите специално място за него. По този начин ще създадете кухня на открито,  която е сред най-предпочитаните идеи за лятото. Нямате нужда и от много място – винаги може да намерите малко място за барбекюто, стига то да е правилното.

Внесете повече уют

Всеки обича уютното усещане в дома, което огнището носи в градината, а днес можете да намерите много подобни дизайни на барбекю. Всичко, от което наистина се нуждаете, е скара, която да поставите отгоре. Това, което е прекрасно при барбекю-огнището е, че не е нужно да го държите настрани, да го поставите в центъра на градината и да ангажирате всички с готвенето. Добавете допълнително усещане за уют с подходящи столове, възглавници и т.н.

Създайте кухня на открито

Ако готвите повече навън през лятото, създаването на външна кухня не само би било практично, но и може да добави стил към градината. И те вече не са запазени само за огромни градини. Има много компактни дизайни, които биха изглеждали добре и в по-малки пространства.

 

Барбекю със стил

Изберете перфектния дизайн – три в едно  (място за подготовка, съхранение на дърва и дори закачане на вашите прибори). Подобна идея не би заемала много място, но изглежда стилно, а в същото време и уютно.

Изберете компактно барбекю за малко пространство

Заложете на стилен компактен дизайн, който да отговаря на стила на пространството и разбира се на неговите размери. Не се притеснявайте, ако градината ви е по-малка, това в никакъв случай не означава, че не може да изглежда красива.

Не забравяйте за мястото, където ще приготвяте храната

Като домакин, вие не искате постоянно да влизате и излизате от кухнята и да приготвяте храна, а искате да сте навън в градината. Така че добавете място за приготвяне на храна към вашата зона за барбекю, за да ви е много по-лесно и да си спестите време. Оставете се на въображението ви и добавете саксии с билки и селски дъски за рязане и буркани за съхранение на прибори.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap