Как да изберем ефектни етажерки?

Най-важните неща за един дом са, функционалноста,организацията и уникалността му.

Когато основните елементи в домът ни са налице,важно е да подберем детайли, които да си подхождат и да бъдат удобни. Една  от най – популярните тенденции в дизайна са рафтовете.Те са  разпространен начин да създадем добра и същевременно използваема, добра композиция. Повечето хора ги използват като място за съхранение на растения, списания и дрънкулки.Но можете да използвате тези рафтове за всичко, което ви харесва. Те са идеалното празно платно за вашето творчество! Надяваме се да се вдъхновите от нашите предложения и съвети, за креативни идеи за различни рафтове, които могат да бъдат поставени за интериора на вашия дом.


Интересни и функционални етажерки

Как да изберем етажерки за дома ?

Етажерките могат да бъдат в много различни стилове. Избирайте такива, които подхождат на интериора и на вашият стил. Плюс на етажерките е това, че са лесни за транспортиране от магазина до домът ви. Те често идват с инструкции,за монтиране,което се случва изключително лесно.

Етажерките могат да бъдат направени от много различни видове материал – метал, акрил, естествени материали, стомана, бамбук и т.н. . Изборът на материал е хубаво да бъде съобразен с останалите мебели, за да бъдат в синхрон. 


Оригинални рафтове

Когато избираме мебели, ние търсим уникално и оригинално обзавеждане, за да създадем различна визия на дома. Същото е при избора на рафтове,стелажи и етажерки. Тези малки и невзрачни на пръв поглед елементи, изграждат детайлната визия на нашият дом. 

Ето примери за оригинални рафтове :


Монтаж на стена

Монтажа на стена всъщост е доста лесен. Почти винаги има инструкции при закупуването на рафтове за дома. Ако все пак не намерите такива, в интернет има хиляди видеа, който могат да ви помогнат.

Независимо дали искате да инсталирате плаващ рафт или рафт със скоби, това видео може да ви помогне с прости ясни инструкции.

Идеи за интересни етажерки за стена

За вас подбрахме, уникални и интересни идеи за етажерки. Нашите примери ще ви вдъхновят, при избора на тези елементи за вашият дом.

Примерите,които подбрахме за вас :

Как да изберем ефектни етажерки?
Етажерки

Декоративна етажерка

Декоративните етажерки са идеалното решение, с което да разчупим скучната композиция на една стая. Този тип етажерки, внася динамика и уникалност на вече готовата стая. Ето, някои  примери за интересни декоративни етажерки :


Стенни рафтове за книги

Повечето любители на книгите, знаят колко е трудно да намериш място, за всичките си любими произведения и автори. Често хората, които четат искат да покажат на гостите в дома си , любимите си книги. За това най – доброто решение е да ги изложим на красива и лесно достъпна етажерка. Точно такива примери, сме подбрали за вас : 

Монтаж на тавана

Етажерките с монтаж на тавана са доста разпространен и желан вариант. Освен,че са естетически добре изглеждащи, те спестяват много място, като заменят големи шкафове и скринове. Ето, няколко добри примера : 


Монтаж на врата

Отново една хитринка, за спестяване на пространство е монтаж на рафт  върху вратата. Доста е удобно, за малки килери, в които често няма много място. Пример :

www.aliexpress.com

www.aliexpress.com

Монтаж върху работен плот

Монтажа на етажерки върху работен плот е едно удобство, от което всеки от нас се нуждае. Този тип рафтове е доста подходящ за организация на вещите, от които се нуждаете по време на работа. Подбрани от нас примери за етажерки за монтаж върху работен плот : 

Подвижна домашна етажерка

Подвижните етажерки за дома, са перфектно решение за малък дом.

Тези етажерки могат да бъдат намерени направени от различни материали. Ето, няколко примера за тези удобни етажерки:

Интересни рафтове за баня

Избора на рафтове за баня е важен. Трябва да избираме рафтове от качествени и водоустойчиви материали.  Модерни примери за рафтове на баня :

Гаражни рафтове

Гаража е едно от най-разхвърляното място в дома. Рафтовете и стелажите са идеално решение за организация и подредба на вещите в гаража.

Рафтове за стена направи си сам

Ето,някои идеи как да превърнете вещи в мебели:

Етажерки със скрит монтаж : 

Като за финал можем да кажем, че етажерките са малки и важни детайли за дома. Надяваме се, нашата статия да е полезна и вдъхновяваща при избора на етажерки, рафтове и стелажи .

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap