Как да създадете кино на открито във вашата градина

Питате се как да създадете кино на открито? Какво по-приятно от хубав филм и приятели, с които да споделите момента? Лятото е идеалното време, когато може да гледате любимите си филми с приятели на открито. Напоследък тенденцията „на открито“ все повече набира популярност. Кухни на открито, барове, всекидневни и дори хоум офиси в градината.

Ето как да създадете кино на открито във вашата градина

Изберете правилното място

Независимо дали ще изберете киното да бъде на открито в градината или на балкона, уверете се, че мястото е сухо и защитено от вятър.

Можете да използвате идеи за приказни светлини, за да украсите пространството, но се уверете, че сте изключили всяко осветление, преди да започнете филма, за да не влияят на картината. Също така избягвайте места от вашия дом, където уличните лампи или ярките вътрешни светлини могат да се отразяват върху екрана.

Проектор задължителна част

Най-новите модели проектори са достатъчно ярки, за да се използват с включени светлини и също така може да се намерят на достъпна цена. Освен това са по-тихи и по-компактни, така че не е нужно да се притеснявате, че едно досадно шумене ще развали момента и ще ви попречи да се насладите на филма.

Създайте своя кино екран

Най-лесният и евтин начин да направите това е да закачите бял чаршаф между две дървета или на вашия простор. Можете също да направите свой собствен екран, като зашиете парчета затъмнена подплата. Залепете дължини от дървен материал отгоре и отдолу и прикрепете куки с винтове отгоре, след което го окачете върху ред пирони на стената или на градинската ограда.

Създайте уют и комфорт за вашите гости

Освен техническата част, която е от голямо значение, друго важно нещо е обстановката, която ще създадете. Нали не мислите да седнете директно върху тревата? Поставете килим, а над него и удобни възглавници. Ако решите да създадете цяла всекидневна, тогава помислете за удобни дивани, фотьойли и разбира се маса.

Запалете огън в близост до вас, но не прекалено, за да не предизвикате пожар. Помислете за свежи, фенери и разбира се – вкусна храна и напитки. Не забравяйте и за одеялата, тъй като вечер климата се променя и става по-студено.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap