Лесни и бързи начини да освежите вашия хол без да правите цялостен ремонт

Освежаването на декора на вашия хол ще повлияе благоприятно на цялото семейство! И подобрения външен вид не трябва да означава пълномащабен проект за ремоделиране на хола. Понякога само нов характерен елемент, боядисване или дори пренаредени мебели могат да са част от освежаването на помещението.

Изгответе си план, като за начало. А това означава да помислите какво искате да постигнете с ремоделирането. Целта ви е да модернизирате хола? Да го направите по-просторен или по-удобен за повече хора? Или искате да промените изцяло облика на дома си?

Ето как може да освежите вашия хол

Сменете възглавниците си

Бързо, лесно и много ефикасно! Свежите калъфки за възглавници могат да направят чудеса за дизайна на всекидневната, променяйки целия облик на пространството само с няколко цвята. Използвайте сезонни модели и ги променяйте често: ярко жълто и бяло за пролетта, по-топли нюанси за есента и дори някои зимни мотиви, с идването на празниците.

Боядисайте акцентна стена

Друг привидно прост ход, който може да освежи хола – красивата боя. С по-тъмни тонова, хола ви ще изглежда топъл и уютен и наистина те могат да направят декора ви изпъкващ, докато светлите тонове отварят пространството и го правят по-светло. Опитайте няколко мостри на стените си и вижте какво харесвате.

Изберете мек и красив килим

За допълнителна подова настилка изберете красив и мек килим. Това е чудесен начин да подобрите облика на вашия хол, без да се налага да инсталирате изцяло нови подови настилки. Красив килим може също да определи пространството, което е ефективна стратегия, ако имате отворен план на етажа.

Картини на стените – класика

Не е нужно да инвестирате в скъпи картини, закупени от галерии или продадени на търг. И в обикновените магазини, както и онлайн сайтовете се предлагат стотици и дори хиляди картини от красиви по-красиви и то на много достъпни цени. Изберете няколко такива, които да окачите на една от стените във вашия хол. Разбира се трябва да ги съчетаете добре с останалия декор, за да не изглеждат не на място и меко казано излишни, а помещението – натруфено.

Не забравяйте за красотата на цветята – върши чудеса

Внесете малко зеленина. Това е може би най-здравословният вариант за лесно освежаване на всекидневната! Добавете едно-две растения към масичката си за кафе или пък заложете на саксийните растения… Всичко е изцяло по ваш вкус, защото знаем, че обичате цветята, а изборът е прекалено голям и определено доста може да ви затрудни. Но каквито и цветя да изберете, те ще освежат вашия хол и ще го накарат да изглежда по-красив.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap