Най-красивите басейни на открито (СНИМКИ)

Лятото наближава, а с него и летните удоволствия, които обожаваме и от които не бива да се лишаваме. Вярно е, че има много хотели с големи басейни, но какво по-хубаво от това да имаш басейн в собствената си къща?

Може би повечето от вас се отказват от тази идея, защото монтирането на басейн в дома изглежда трудна и непосилна задача, която също така отнема и много време. Но след като видите красотите, които сме ви подготвили, още в същия миг ще се вдъхновите и ще искате да създадете красив басейн във вашия дом, подобен на тях.

Най-красивите басейни открито

Басейн с форма на буква

Създаден с ултравиолетова канализационна система, този плитък басейн във Ванкувър, Британска Колумбия, служи и като вода за къпане. Водна стена със стъклени плочки допълва басейна с бяла мазилка, а вградените места за сядане с перваз от син камък осигуряват място да седнете, докато се наслаждавате на слънцето.

Отразяващ басейн

Първоначално построен като част от промоция на Life Magazine по планове на известния архитект Хю Нюел Джейкъбсън, този специално проектиран басейн в Чеви Чейз, Мериленд, е персонализиран и адаптиран от Антъни Уайлдър Design/Build, за да се погрижи за желанията на настоящия собственик. Вдъхновен от отразяващия басейн на монумента на Вашингтон, Уайлдър проектира удължен басейн с мраморна обвивка.

Маями

Един от най-красивите домове в Кий Уест е декориран с квадратен басейн с размери 18 на 18 фута (британска имперска мерна единица за дължина или разстояние). Проектиран от архитектурата на Крейг Рейнолдс, басейнът е подчертан от квадратно изрязан коралов камък от Флорида. През нощта драматичните сини светлини на басейна примамват собствениците и гостите да останат навън и да се наслаждават на тази красива и успокояваща гледка.

„Цветовете на пустинята“

Дизайнерът Катрин Придо от Prideaux Design обожава да включва цветовете на пустинята в своите проекти. Нейният стил е различен, използвайки нотки на ретро или модерни външни мебели от средата на века с югозападни материали. Красивият басейн с мозаечни плочки и спа център включва шезлонги във водата (преден план). Отново виждаме акцентния син цвят в ретро масата и столовете вдясно.

Два кръгли басейна един в друг

Обратно на традиционните правоъгълни и геометрични басейни, този кръгъл интериор от Mirror Lake Designs включва два кръгли басейни, свързани помежду си, като по-малкия изпълнява ролята на спа център. Този красив басейн се намира в Хюстън и се отличава с водни елементи и топли павета от пясъчник.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap