Най-подходящите килими за вашата спалня или всекидневна

Килимите са най-подходящия аксесоар за вашата спалня или всекидневна. Те са перфектния завършек, а богатото разнообразие от цветове и модели допринасят вашето помещение да изглежда още по-уютно и красиво.

Килимите имат способността да добавят безспорен уют във всяка стая. Няма значение от помещението, те са винаги най-добрият избор. Килимите могат да се избират според размерите на всекидневната или спалнята.Има най-различни видове килими, от обикновените с изчистен дизайн, берберските килими до по-луксозните и изискани стилове.

Ако сте почитатели на големите килими, тогава е най-добре да го разположите във вашата всекидневна. Трябва да внимавате при неговото поставяне, за да създадете уютно и в същото време изискано усещане.

Ако изберете да поставите килим във вашата спалня, това ще направи сутрините ви много по-приятни и топли. Изберете по-малки килими от двете страни на леглото или нещо, което да сложите под леглото ви – оставяйки около половин метър килим в подножието и отстрани – за да създадете илюзията за повече пространство.

 

 

Представяме ви някои модели на килими, които ще са перфектния завършек на вашия дом.

 

Килим в берберски стил

Може би повечето от вас не са чували този стил, но след като вече знаете за неговото съществуване е много вероятно той да се нареди сред вашите фаворити и скоро да е в почти всеки дом.

Интересен факт е, че в момента берберския стил е много популярен в социалните мрежи и дори има свой собствен акаунт в Instagram.

Вдъхновен от традиционното тъкане, този килим със изявена текстура кара всяка стая да изглежда уютна и нестандартна. Берберските килими – или килимите Beni Ourain, са популярни от години и изглежда, че тази тенденция дълго ще бъде харесвана и предпочината.

Неутрални им тонове се съчетават добре с всяка цветова схема, а плюшената повърхност ги прави изключително меки и приятни. Неправилната имитация, която прилича на формата на диаманти придава особен чар на килимите.

Вълнен килим

Този обикновен, но зашеметяващ килим е плътен и текстуриран, за да добави усещане за топлина към вашия хол или спалня. Предлага се в стилен сив цвят, за да пасне на останалата част от вашия интериор и да се слее, докато можете да избирате от общо 8 размера. Независимо от вашия декор, вълненият килим се вписва идеално във всичко. На допир той е изключителен мек и и осигурява уют и топлина на вашите крака, докато стои върху него.

Килимите са най-подходящи за вашата всекидневна или спалня, защото носят със себе си усещане за уют, комфорт и топлина. Освен това всекидневната е и мястото, където посрещате вашите гости и е много важно те да се чувстваш комфортно и приятно във вашия дом.

Мокет

Мокетът  може да бъде като неутрална основа или може да бъде фокусна точка с топли цветове и по-силни, смели шарки и текстури. В съчетание с останалите аксесоари и предмети в помещението, мокетът ще допринесе чувство за уют и топлина и вашите гости ще бъдат очаровани от приятната обстановка в стаята ви.

Той подобрява качеството на въздуха, както и намалява риска от падане. Идеален е за дом, в който има деца и домашни любимци.

Който и модел килим да изберете – няма да сгрешите. Килимите са най-предпочитана подова настилка и благодарение на тях, вашата спалня или хол се превръщат в приятно местенце за отдих, в което се чувствате много уютно. Ако подът е дървен, горещо ви препоръчваме килимите, които също така и ще задържат топлината в стаята по-дълго време. Те предпазват и от по-сериозно нараняване, както и намаляват риска от падане, защото не се хлъзгат.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap