Най-стилните домове в света с модерен интериорен дизайн(СНИМКИ)

През 40-те и 50-те години на миналия век модерен дизайн, със своите изчистени линии, жива дървесина и смели нюанси на тапицерията (често вдъхновени от мъжко облекло текстури), промени начина, по който изглеждаха домовете.

Въображението на интериорните дизайнери, съчетано с техния талант и усет към красиво създава истински шедьоври от едно обикновено помещение. Наслада за очите, душата и сърцето.

Вижте някои от най-стилните домове в света с модерен интериорен дизайн

Бевърли Хилс

Тази красива къща се намира в Бевърли Хилс и е проектирана от архитектурната фирма Marmol Radziner с интериорен дизайн от Boehm Design Assoc. Страхотната стая е обзаведена с модерни предмети от средата на миналия век като столовете са вдъхновени от немския архитект и дизайнер Лудвиг Мис ван дер Рое, чието изкуство и до днес събужда възхищение, а диванът, който виждате е дело на американската дизайнерска фирма Knoll.

Ню Йорк

На тази снимка виждаме всекидневна в двуетажен мезонет със стъклени стени в Ню Йорк, реновиран от Steven Harris Architects и декориран от Rees Roberts. Интериорът включва винтидж стол Milo Baughman на преден план, който се превръща и в акцента на дизайна.

Бостън

Какво е един дом без голяма и красива  библиотека, реновирана от архитект Дел Мичъл, а за декора се е погрижил Тад Хейс.  Интересните фенери, които виждаме поставени над камината са дело на Андре Дюброй. Бялата и нежна лампа на тавана е на Seguso от 60-те години на миналия век, а диваните – Edward Wormley. Бихме ли могли да желаем за по-красива стая и бихте ли се чувствали по-уютно извън нея?

Бевърли Хилс

И отново се завръщаме в звездния Бевърли Хилс, където се намира и дома на дизайнера Уолдо Фернандес. Всекидневната е пресъздадена като дизайн от 60-те години на миналия век и е обзаведена с ретро клубни столове Jacques Adnet и шифонер от розово дърво от Емил-Жак Рулман, който е увенчан с платно на Лусио Фонтана. Камината е идеалния завършек на дизайна, като създава допълнително усещане за уют, комфорт и топлина.

Ню Йорк

В таванското помещение в Ню Йорк на архитекта Стивън Харис и интериорния дизайнер Люсиен Рийс Робъртс, монументалните рафтове за книги очертават всекидневната и трапезарията, която включва щампа на Georges Braque от 1960 г. (вляво) и столове Ib Kofod-Larsen в ресторанта Rees Roberts+Partners.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap