Single Designer | Creative Home

Проекти от

Андрей Пaпов – ремонт на покрив

Вашият дом е вашата крепост, именно за това ние сме длъжни да инвестираме най-доброто в него, за да запазим максимално дълъг живот. Представяме ви ремонт на покрив.

Дневна: Споделяме с вас проекта ни за една млада двойка- лаконичен и функционален, изпълнен с естествени текстури и цветове. Фактическото състояние на апартамента ни сблъска с доста негативи, обвързани основно с недостига на функционална жилищна площ. Разполагахме с малка дневна зона, в която трябваше да съвместим цели четири отделни функции- зона за отдих, кухня, трапезария и работно място. Целта ни беше да направим една стая толкова функционална, колкото таланти имат клиентите ни.
Финалният продукт – дом, който напълно отговаря на нуждите на младата двойка.

Спалня: Наличието на много елементи далеч не е задължително. Използвахме дървото като основен мотив, за да обвържем цветовото решение на стаята и да придадем необходимия за всяка спалня уют, и го комбинирахме с мебелировката. Освен като материален акцент дървото се превръща в и във функционален разделител. Като резултат имаме достатъчно естествена светлина, ясно изразени линии и комфортен текстил. Всичко това допринесе към идеята простанството да се превърне в истинска зона на спокойствие в дома.

Баня: Банята е едно от най-малките, но същевременно и най-важни пространства в едно жилище, а добрият дизайн в нея е съчетание от функционалност и уют. Тук отново площта беше ограничена, но това не ни попречи да организираме банята, така че напълно да отговаря на нуждите на собствениците. А стилната дървена облицовка на душ пространството е акцент, който пренесохме като продължение на изчистената линия с дървесина, по която поехме и в другите помещения.

Интериорът на модерния дом представлява хармонично съчетание от стил, функционалност и елегантност. Целта беше да създадем помещение с нотки на лукс, но в същото време и уютно. Композицията създава  усещане за интимно пространство, идеалното място за релакс и отдих, далеч от градския шум.

При сливането между всекидневната, кухнята и трапезарията, помещението изглежда по-просторно и по-удобно за ползване. В същото време позволява и реализиране на различни идеи, които не са особено подходящи при малките помещения/стаи.

 

Здравейте! Казвам се Мирела Игнатова и с удоволствие ви споделям резултата от ремонта на кухненското ни помещение…

Здравейте на всички! С удоволствие ви показвам страхотния резултат, който постигнахме с ремонта. Най-накрая и аз да се похваля с хубава кухня. Дано да ви допадне.

E-mail бюлетин
Copy link
Powered by Social Snap