Вратите, които са най-подходящи за вашия дом

Вратата играе много важна роля за вашия дом.

Независимо дали е входна, освен да изпълнява своята функция, трябва да бъде и красива,  допълваща декора на дома ви. 

Ще ви представим някои красиви идеи за врати на вашите домове. 

Френска вратаФРЕНСКА ВРАТА 

Нищо не изглежда по-добре и по-красиво от бяла френска врата, която води до задния двор, например или може би до някоя друга стая от вашия дом. С нежните бели стени, високите тавани и леките дървени подове, в допълнение и зеленината на къщата и растенията, превръщат къщата ви в прохладен, летен дом.

ЦВЕТНА ВХОДНА ВРАТА

Няма нищо по-приятно  от това да се разхождаш из град с интересни входни врати. Цветът създава настроение, а колкото по-цветно, толкова по приятно. Според някои специалисти, цветът на вратата допринася за настроението у гостите.   Въпросът е не  просто да се избере любимият цвят за вратата, но  също така и цвета на стената около него да допълва вратата. 

ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ С ДЕСЕН

Плъзгащите интериорни врати имат много предимства.

С тях се  пести място. Това е изключително важно за малките апартаменти. Вътрешната врата няма да заема пространство в помещението изобщо. Възможност за избор на модел без праг. Това е идеална възможност за семейства с малки деца и възрастни хора, липсата на прагове в този случай ще гарантира за тяхната безопасност и комфорт. Друго предимство на плъзгащата врата е  лекото и безшумно отваряне. Крилото на вратите се спуска много лесно по водачите, което означава, че не са нужни много усилия, за да се отвори вратата. Най-важното е, че инсталирането на структурата трябва да бъде с високо качество, тогава системата ще работи абсолютно тихо и лесно.  Този модел врати предлагат много възможности  за дизайн за всеки интериор. Всеки купувач има възможността да избере според собствения си вкус и предпочитание модела на вратата. 

ВРАТА ИЛИ СТЕНА?

ВратаМистериозните дизайни са един от най-интригуващите начини за освежаване на модерен дом. Елемент от това са  вратите, изглеждащи като част от стената. Изключително интересна, необичайна и в същото време красива идея.  Още по-непредсказуем вид може да се създаде ако цветовете на помещението се сливат. 

ЗЛАТНА И СТЪКЛЕНА ПРЕГРАДА

Стъклените преградни врати са чудесен избор за просторни дневни. Създават усещане за елегантност и не заемат пространство. Комбинацията от златисто и тъмно, в комбинация със стайни растения и палми, създават дизайн, наподобяващ джунгла. 

ТЕКСТУРИРАНИ ВРАТИ

Красива комбинация от метал и дърво, която е единствена по рода си. Най-хубавото за тези врати е, че може да изберете металите и цветовете по вас вкус. 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap