Идеи за всекидневни с тъмносиви и черни мебели

Мненията за мебелите в тъмни цветове винаги са различни.

Черни мебелиНякои смятат, че един сив или тъмносив диван е скучен и мрачен, а други, че сивият цвят винаги е на мода като един неутрален универсален нюанс. Истината е, че тъмните мебелите се нуждаят от добре подбран интериор. Ето и няколко съвета.

  1. Неутрални стени

Със сив диван е най –добре да боядисате стените с неутрални тонове. Бялото е нюанс, който ще увеличи яркостта и ще добави контраст с тъмносивото на дивана. Друга идея е да комбинирате тъмносиво с бежови стени – това е гаранция заа уют и комфорт в дома ви.

  1. Възглавници и одеала в светли цветове

Изберете тъкани с бледи и неутрални цветове. Комбинирайте сивото още с цвят „горчица“ или различни нюанси на кафяво. Бъдете смели и смесете различни тъкани като вълна или лен, за да създадете контраст.

  1. Комбинирайте със зелено

Зеленото е другият цвят, който пасва прекрасно на тъмносиво. Но ако не искате стените ви да са зелени, добавете този нюанс чрез красиви растения, които ще направят стаята свежа и светла. И диванът ще изглежда също толкова привлекателен.

  1. Картини

Друга идея за игра с цветовете е да закачите картина в нюанси на сивото. Така ще разнообразите обикновена стена, а и диванът ви ще изпъкне.

  1. Светъл килим

За да добавите уют в хола, килимите са задължителни. Ако имате тъмносив диван, изберете килим в пастелни цветове, за да олекотите визията. Килимите, изработени от естествени материали, също са отличен избор – опитайте да поставите такъв под сив диван.

  1. Холна масичка

Стъклена маса е най-добрият възможен избор, тъй като тя ще ви помогне да избегнете претрупан вид. Сивото върви добре с всякакви студени

Черни мебели

нюанси (синьо, лилаво, зелено).

  1. Детайлите

Не забравяйте украсата! Вази, стелажи за списания и орнаменти ще добавят последния щрих към вашия декор. Що се отнася до детайлите – бъдете смели и експериментирайте.

Помислете за елементите, от които се нуждаете и не се страхувайте да поемате рискове. Смесването на цветове и материи може да бъде най -добрият ви залог, а тъмносивият диван позволява много творчество.

https://kavehome.com

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap