Декорация на малка всекидневна

Декорация на малка всекидневна

При обзавеждане на по-малък апартамент е много важно да се съобразим с пространството и да не прекаляваме с излишни мебели и аксесоари.

Малка всекидневнаОбновяването на всекидневната стая създава най-много проблеми, тъй като тя се нуждае компетентен дизайн. Тук се правят  семейните вечери, канят се гости, а понякога се водят и бизнес преговори. Всеки собственик на апартамент разбира, че всекидневната е визитна картичка, за която е необходимо да се отдели внимание към детайла. Ето и няколко полезни съвета как да обзаведем една малка всекидневна, за да бъде комфортна и едновременно в крак с най-новите интериорни тенденции.

  1. Цветовете

Използвайте неутрални цветове за мебелите. Поставете дивана и масата за хранене в средата и подредете допълващи се части до стените, както и в ъглите. Разтегателните дивани и разтегателните маси са най -добрите ви приятели в случаите, когато става въпрос за оптимизиране на вашето пространство и адаптирането му за гости.

  1. Не прекалявайте с декорацията

Баланцът е от ключово значение. Поставете предметите, които използвате за съхранение като рафтове и бюфети по стените и в ъглите. Не забравяйте даподдържате усещане за светлина и простор. Ако работите от вкъщи, изберете бюро в цветове, които съответстват на останалите мебели – можете да го поставите до стената без да нарушавате хармонията на външния вид на хола/трапезарията.

  1. Малките детайли дават големи резултати

Декорирането на малко пространство е по-лесно, отколкото си мислите. Закачете снимка, добавете малко зеленина с няколко растения или оформете дивана си с възглавници и одеала, за да създадете уют в малката трапезария.

https://kavehome.com/en/en/magazine/decorating-ideas-small-dining-area/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap