Ето как стенната дървена ламперия може да направи и най-скучната стая очарователна | Creative Home

Ето как стенната дървена ламперия може да направи и най-скучната стая очарователна

Може би си мислите, че стенната дървена ламперия е вече твърде демоде и придава скучен и обикновен вид на помещението, но много грешите. Напротив, тя е тази, която може да разчупи всеки дизайн и да превърнете семплата и еднотипна стая в красиво и уютно място. Когато се направи добре, дървената ламперия изглежда много стилна и незабавно въвежда богато на текстура измерение.

Идеи за стенна дървена ламперия

 Повторно предназначение на съществуващи елементи

Даниела Холт Войт, основателят партньор и директор на дизайна във Voith и Mactavish Architects, помогна за проектирането на този дом, който беше преустроен от историческа плевня. Дървесината беше запазена и използвана повторно по други начини.

Добавете акцент

Един красив и добре подбран акцент би стоял забележително на стенната дървена ламперия. И тъй като става въпрос за това какво бихте могли да поставите на стената, най-честия отговор, който е и очевиден е красива картина. На пазара има изключително богато разнообразие от картини, но вие трябва да направите внимателен избор като имате предвид цвета на ламперията, както и цялостния дизайн на стаята.

Дървена ламперия в трапезарията

Стенната дървена ламперия е много подходяща за вашата трапезария. Не се сещаме за друго място, на което би стояла толкова добре. Но освен нея, ако искате да направите помещението още по-красиво и интересно помислете за дървени столове с цветен акцент, както и за централна маса, която може да бъде и стъклена. Не подценявайте ролята и на пердетата или щорите. Всичко във вашата кухня трябва да бъде изпипано до най-малкия детайл.

Уплътнявайте с цвят

Само защото имате дървени стенни панели, не означава, че не можете да боядисате цялата стая в забавен цвят или да експериментирате с текстурирани бои. Обвийте цялото пространство в ярък лак от пода до тавана за силно въздействие, с ламперия или без ламперия.

Цветен блок и добавяне на плочки

Придайте на стените си допълнителен стил, като изберете дървена ламперия и след това поставите плочки върху нея. Това ще придаде един много интересен и нестандартен вид на вашето помещение. Тази идея е най-подходяща отново за кухненското помещение.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap