Ето как стенната дървена ламперия може да направи и най-скучната стая очарователна

Може би си мислите, че стенната дървена ламперия е вече твърде демоде и придава скучен и обикновен вид на помещението, но много грешите. Напротив, тя е тази, която може да разчупи всеки дизайн и да превърнете семплата и еднотипна стая в красиво и уютно място. Когато се направи добре, дървената ламперия изглежда много стилна и незабавно въвежда богато на текстура измерение.

Идеи за стенна дървена ламперия

 Повторно предназначение на съществуващи елементи

Даниела Холт Войт, основателят партньор и директор на дизайна във Voith и Mactavish Architects, помогна за проектирането на този дом, който беше преустроен от историческа плевня. Дървесината беше запазена и използвана повторно по други начини.

Добавете акцент

Един красив и добре подбран акцент би стоял забележително на стенната дървена ламперия. И тъй като става въпрос за това какво бихте могли да поставите на стената, най-честия отговор, който е и очевиден е красива картина. На пазара има изключително богато разнообразие от картини, но вие трябва да направите внимателен избор като имате предвид цвета на ламперията, както и цялостния дизайн на стаята.

Дървена ламперия в трапезарията

Стенната дървена ламперия е много подходяща за вашата трапезария. Не се сещаме за друго място, на което би стояла толкова добре. Но освен нея, ако искате да направите помещението още по-красиво и интересно помислете за дървени столове с цветен акцент, както и за централна маса, която може да бъде и стъклена. Не подценявайте ролята и на пердетата или щорите. Всичко във вашата кухня трябва да бъде изпипано до най-малкия детайл.

Уплътнявайте с цвят

Само защото имате дървени стенни панели, не означава, че не можете да боядисате цялата стая в забавен цвят или да експериментирате с текстурирани бои. Обвийте цялото пространство в ярък лак от пода до тавана за силно въздействие, с ламперия или без ламперия.

Цветен блок и добавяне на плочки

Придайте на стените си допълнителен стил, като изберете дървена ламперия и след това поставите плочки върху нея. Това ще придаде един много интересен и нестандартен вид на вашето помещение. Тази идея е най-подходяща отново за кухненското помещение.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap