Идеи за бюджетна всекидневна – красив и уютен вид без много средства

Не е нужно да отделяте големи суми пари, за да постигнете дизайна, който искате за Вашата всекидневна. Може да превърнете това помещение в красиво и уютно място с малко средства. Единственото, от което се нуждаете е план, който да бъде изготвен внимателно и да се водите стриктно по него.

Просто помислете за поставяне на тапети, боядисване на стените; рециклирането на мебели или просто добавянето на нови аксесоари. Да, има много евтини начини да получите чисто нов облик на Вашата всекидневна.

Идеи за бюджетна всекидневна

Поставете върху стените красиви картини

 В магазините е пълно с хиляди красиви картини на ниска цена. Кой е казал, че картината трябва да бъде закупена от галерия или от търг? Не, не! Красотата е навсякъде около нас и често не се определя от нейната цена. Облечете една от стени в картини и веднага ще забележите ефекта, който ще постигнете.  Добре е да има разстояние между картините, например около 5 см, както и цветовете на рамките да са добре съчетани с цветовете на стените на Вашата всекидневна.

Не забравяйте за цветята

Какво е всекидневна без хубави и свежи цветя? Има ли цветя – не Ви е нужно нищо друго. Освен, че правят дизайна много по-красив, а въздуха по-свеж, те придават особено приятно усещане и някак си Ви успокояват, особено зелените растения. Растенията са прекрасен и евтин начин да добавите живот към вашата всекидневна и е доказано, че са добри за нашето психично здраве и благополучие. Подредете ги в ъглите, до дивана, на бюфета или на рафтовете.

Пренаредете мебелите

Удивителна е разликата, че едно обикновено преместване на мебелите може да повлияе на усещането за Вашето пространство. Още по-добре, накарайте някой друг да го направи вместо вас, за да можете да се отдръпнете и да действате като куратор. Един свеж поглед върху вашето пространство може да ви даде напълно различна гледна точка.

Зона с нов килим

Килимите са най-добрият начин да зонирате пространство, за да създадете различна перспектива и има много дизайни, които са евтини. В обикновена бяла стая със сиви и тъмнотъмни дивани, добавянето на цвят наистина ще оживи тази стая. Поставете килима между диваните, след което можете да използвате акцентния нюанс, за да добавите и цветни възглавници за бързо освежаване на стаята и ето Ви страхотна идея за бюджетна всекидневна.

Боядисайте стените

Освежаването на стените с цветна боя е толкова лесен и евтин начин да създадете красив вид на Вашата всекидневна или на която и да е друга стая от Вашата къща. Изберете свежи и топли цветове, които ще Ви накарат да искате да прекарвате повече време във Вашата всекидневна и ще оставят приятно усещане не само на Вас, но и на Вашите гости.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap