Идеи за дома през зимните месеци

Наближава любимият сезон на много хора – зимата.

Зимните месециПериод, в който семействата се събират вкъщи, заради задаващите се празници, както и време, в което хората прекарват повече време вкъщи. Това е една чудесна причина да направим дома си по-уютен и да го превърнем в място, където можем да се изключим от света, докато сме заобиколени от красиви мебели, меки цветове и приятна атмосфера. Ето и няколко начина да превърнем нашето жилище в едно чудесно място през най-студените месеци от годината.

  • Розовият цвят

Розовото е един много подходящ цвят за зимните месеци, защото създава усещане за уют и не трябва да бъде подценяван в никакъв случай. Той е много подходящ за одеала, възглавници, а защо не и за дивани.

  • Кадифе

Един от най-благородните и луксозни материали е кадифе. Сиянието и играта на кадифена тъкан придават специален шик и чар, така че интериорните дизайнери постоянно използват кадифе. Това е основна материя във всички видове градски пространства, от кухни до трапезарии и спални. А ако стремите към модерното в комбинация с уютното и луксозното – то не се колебайте, а обзаведете дома си с кадифе.

  • Кожена тапицерия

Нашият дом е отражение на нашата личност. Ако желаете да покажете характер и индивидуалност, то кожената тапицерия е вашият избор. Можете да я използвате не само за дома, но и за работното място.

  • Вълната

Вълната винаги е на мода. Това е една от най-предпочитаните материи за зимата. Нищо не може да сравни усещането на пръстите ви от стъпването на вълн

Зима

ен килим. И това е бърз и лесен начин да създадете приветлива атмосфера само с една малка актуализация, която прави голяма разлика.

Съвет – Три основни правила за грижа за вашата тапицерия:

  • Първо прочетете инструкциите за грижа на производителя и препоръчаните продукти за всяка тъкан.
  • В случай, че имате съмнение, винаги е най -добре да получите съвет или помощ от професионалист – отидете до най-близкото химическо почистване и помолете за съвет
  • За основна поддръжка и ако тъканта позволява, винаги използвайте неутрален сапун.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap