Идеи за хол с кафяв диван – красивото съчетание, което търсите | Creative Home

Идеи за хол с кафяв диван – красивото съчетание, което търсите

За никого не е тайна, че покупката на диван е голяма инвесиция, така че не е чудно, че класическите кафяви и неутрални цветове са сред най-предпочитаните и водещи фаворити. Идеите за хол с кафяв диван ще паснат добре на всяка обстановка, от по-обикновеният дизайн до интелигентен и модерен дизайн, който ще стои добре в съчетание с останалите цветове.

Кафявото е супер универсален вариант, когато става въпрос за цвят на тапицерията на дивана – което го прави един от най-добрите избори на диван. Особено ако в къщата Ви има малки деца или домашни любимци.

 

Представяме Ви някои идеи за хол с кафяв диван

 

Смесване на кафявото с различни нюанси

Кафявото е топъл цвят, който е идеалният избор за вашия хол, защото това е мястото, където може спокойно да се отпуснете и да си починете. Смесването на различни нюанси и тонове на кафявото ще създаде многопластова схема, която придава усещане на комфорт и уют. Изберете тапицерията да е няколко тона по-светла и изберете диван с цвят карамел и ще създадете красиво съчетание.

 

Идеи за хол с кафяв диван – красивото съчетание, което търсите

Източник: Pinterest

Кафяв диван в синя всекидневна – защо не?

Синьото е цвят, който не се избира често, поради сложността му и трудното съчетание. Освен това синият цвят придава усещане за хладнина, което за лятото е добра идея, но не и за останалите сезони. А знаете, че няма как всеки месец да сменяте цвета на стените. Но е много красив и нежен цвят и все пак може да изберете него за основа.

Но въвеждането на кафяви топли тонове може да помогне Вашата всекидневна да изглежда по-уютна.

 

Идеи за хол с кафяв диван – красивото съчетание, което търсите

Източник: Decor Pad

Зелени стени и кафяв диван

Кафявото може да бъде доминиращ цвят и е много трудно да създадете интересен декор, който да се откроява на фона на големия кафяв диван.

Опитайте да изберете смела схема, която е от цветове с еднакъв интензитет, което ще създаде красиво и балансирано съчетание, което ще излъчва стил, но същото време всекидневната ви ще изглежда уютна. Може да поставите предмети с оранжев цвят, които перфектно ще изглеждат в съчетание с дивана в кафяво и зелените стени.

 

Идеи за хол с кафяв диван – красивото съчетание, което търсите

Източник: Pinterest

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap