Интериор на всекидневна

Интериор на всекидневна : Съвети за интериорен дизайн за удовлетворяващ дом

Съдържание
Дом

Опитвали ли сте някога да декорирате интериора на хола си?

Може би сте прекарали часове в сърфиране в сайтове като Pinterest или Houzz, но в крайна сметка сте се оказали със стая, която не изглежда така, както сте искали. Интериорният дизайн е едно от онези неща, които могат да бъдат невероятно обезсърчителни, когато става въпрос да знаете откъде да започнете. Когато обзавеждате вашият дом, искате да сте сигурни, че той отразява това, което обичате и това кой сте. За много хора това означава топла и привлекателна всекидневна. Ако искате повече от съвременното усещане, придържайте се към елегантните черни стени. Или пък придайте класически вид, като добавите пищни драперии по прозорците и бели мебели. Има обаче няколко прости съвета и трика за декориране на интериора на всекидневната с лекота! Ето няколко полезни съвета за декориране на интериора на вашата всекидневна.


Съвети как да преобразим всекидневната

Какво е всекидневна и какво е нейното предназначение?

Всекидневната е най- голямата стая в домът ни, и смело можем да кажем, че тя представлява сърцето му. Обикновено се намира след антрето или коридора. Тази стая се използва, като обща част от всички, които живеят в домът. Перфектна е за прекарване на време с близки хора, както и за посрещане на гости.

Столове и маси
Канапе

Как да създадем перфектен интериор на всекидневна стая?

Апартамент

Всекидневни днес са доста изчистени от към дизайн, като именно тази минималистичност създава този модерен вид, пространство и елегантност. Най – популярните цветове  за всекидневна са – бяло, бежово, светло кафяво, синьо. Гладките форми и правите линии са доста подходящи за създаване на изчистена визия. 

Проект за всекидневна 

Всекидневната може да се комбинира с други помещения, като това е тенденция, която се практикува от години. Всекидневната най-често се съчетава с кухня, хол или трапезария. Ето няколко идеи, как да комбинирате тези стаи: 

Проект на всекидневна с кухня:

Всекидневна
Дом

Проекти на всекидневна от хол и трапезария:

Така се избягват миризмите от приготвянето на храната и е удобно при по-големи апартаменти.

Дом

Под за всекидневна

Пода е много важна част от всяка една стая. Има много разновидности на пазара из между, които да изберете. Ние подбрахме най – модерните подови настилки и избрахме примери, които да ви помогнат в изборът за вашият дом. 

Дървени подове

Дървените подове са класически елемент. Те създават елегантност и уют. Ето, някои примери за дървени подове: 

Къща
Стол

Плочки

Плочките са добър избор, особено ако всекидневната и кухнята са комбинирани. Пример за  плочки във всекидневната: 

Къща

Камък

Камъка е естествен материал, точно като дървото. Той е много популярен, за създаването на натурални визии във всекидневната. Пример:

Ламиниран паркет

Ламинираният паркет е друг много – популярен материал. Той придава елегантен и завършен вид на всекидневната. Пример:

Апртамент

Осветление всекидневна

Осветлението във всекидневната трябва да е добре обмислен елемент. Светлината създава илюзия за пространство, а ако можете да осигурите естествена такава, това би създало още повече уют и комфорт. Ето,  примери за всекидневна с добре подбрано осветление:

Примери за осветителни тела всекидневна:

Как да боядисаме всекидневна?

Малко по- нагоре споделихме с вас, кои са най – модерните и желани цветове за боядисване на всекидневна. Ето, примерите за това как би изглеждала всекидневната в тези цветове, които избрахме за вас :

Бяло

Бежовото

Светло сиво

Светло синьо или светло зелено

Тапети всекидневна:

Как да изберем мебели за всекидневна // Примери :

Независимо от това дали всекидневната ще бъде комбинирана или не, тя се нуждае от основни мебели. Такива са – шкаф, диван, табуретки, пердета за прозорците и малка масичка.

Дом
Апартамент
Кухня

Шкаф всекидневна

При избора на шкаф за всекидневна, ви съветваме да го съчетаете с цветовете на стаята, като използвате комплиметиращи се цветове. Също така е добре, да го съобразите с размера на стаята. Шкафът може да бъде с библиотека или пък отвор за телевизор. Примери :

Диван и табуретки всекидневна 

Диваните и табуретките могат да бъдат платови, кожени, памучни, копринени. Избирайте  това, което е практично, красиво и удобно за вас. Примери:

Примери за пердета за всекидневна:

Примери за всекидневна с тераса:

Момиче в къща
Всекидневна

Примери за всекидневна с камина: 

Къща

Идеи за цветна всекидневна:

Камина
Канапе
Маса столове
Хол

Идеи за малка всекидневна:

Кухня
Столове и маса

Примери за модерна всекидневна:

Всекидневна
Всекидневна
Хол
Всекидневна
Хол
Канапе

Примери за луксозна всекидневна:

Хол
Хол

Надяваме се, този пост да ви е помогнал в избора на елементи за вашата всекидневна. За още идеи и примери за декорация и обзавеждане, разгледайте другите ни постове в блога.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap