3 причини да използваме книгите за декор

Книгата често е подценяван декор за различните видове маси, а нейният потенциал е винаги много голям, когато става въпрос за интериорен дизайн.

Книжните тела са склонни да бъдат малки, големи, с твърди корици с много изображения или да обхващат редица теми като мода, изкуство, кино или музика. Интериорните дизайнери и декоратори обичат декоративните книги, тъй като добавят наистина специален, уникален щрих към масите и библиотеките. Ето защо трябва да използваме книгите за декорация на нашия дом.

  1. Книги за целия дом 

Книгите не само са подходящи само за хол,  те могат да бъдат част от декорацията на целия дом. Опитайте да ги поставите на малки масички, в кухнята, кабинета или шкафа за книги в спалнята. 

  1. Направете си маса от книги

Друга чудесна идея е да поставите от 15 до 20 книги до дивана и по този начин си осигурявате странична маса, където можете да държите дистанционното управление или настолната лампа.

  • Съвет: Когато използвате декоративна купчина книги, уверете се, че всички те са с еднакъв размер. Ако не, те ще се превърнат в пирамида и ще изглеждат наистина объркани.
  1. Различни книги за всеки сезон

С един малък детайл можете да преобразите интериора си. Сменяйте книгите си спрямо сезоните като използвате книги с ярки, лъскави корици през пролетта и лятото и запазвате по-тъмните за по-студените месеци. 

https://kavehome.com/en/en/magazine/6-good-reasons-to-decorate-with-books/

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap