Креативни идеи за кухненски стенен декор

Декорирането на вашата кухня може да бъде донякъде предизвикателство. Трябва да балансирате функционалност, организация и декорация, всичко това в едно пространство. Освен това декорирането на кухнята може да бъде скъпо – не всички имаме бюджет за нови плочки, отворени рафтове, плотове или скрити уреди.

Не се притеснявайте обаче, ние ви предлагаме тези идеи за декорация на кухненски стени, които правят вашата кухня да изглежда също толкова добре, колкото и храната, която ще приготвяте в нея.

Креативни идеи за кухненски стенен декор

 

 Забравете за плочките

Кой казва, че кухненския плот трябва да бъде от плочки? Толкова много от нас са уморени от класическите бели плочки, дори и да са вечна класика, така че защо да не ги сменим? Използването на здрав тапет или контактна хартия може да замени плочките за малка част от цената и в почти всеки модел, който можете да си представите.

Изберете смела декорация – цветя

Някои хора запазват смелите тапети за малки стаи с прах или акцентни стени, но ние казваме, че в кухнята трябва да работите изцяло. Този графичен флорален модел е ярък и весел, а рафтът до него е идеалното място за показване на готварски книги, съдове за готвене и растения (разбира се).

Дървени стени?

Въпреки че може да е трудно да бъдете креативни с кухненските стени – в края на краищата, те често са до голяма степен издигнати от шкафове – придайте им визуален интерес с известна текстура. Тази стена с детайли от дърво в тази кухня внася топло и привлекателно усещане в пространството. Освен това дървената стена е чудесна основа за дизайн и декор, тъй като дървените акценти в пространството ни карат да се чувстваме доста уютно.

Изберете картини

Не се притеснявайте да поставите и красиви големи картини във вашето кухненско помещение. Те биха придали на вашата кухнята още по-изискан и добър външен вид. Разбира се трябва да ги съчетаете според интериора на пространството, но знаете, че има богато разнообразие откъм картини, затова ще оставим този избор на вашето въображение.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap