Как да контролираме изпотяването през лятото?

Как да контролираме изпотяването през лятото?

Как да контролираме изпотяването през лятото?

Материал предоставен от:

seriata-odorex-na-biotreid

Обилното потене наричано медицински хиперхидроза е механизма на тялото за охлаждане, когато е свръхактивно. Такова потене, което не е причинено от медицински причини може да се случи през лятото, защото тогава горещината е свръхнатоварваща и това кара тялото да вземе мерки.

Разделихме този текст на две, за да може от първата част да вземете най-добрите съвети, които са свързани с естествен контрол над изпотяването, докато втората част е свързана с продукти, които директно контролират изпотяването през лятото и са разработени с внимание  и грижа за човека, който ще ги ползва.

5 стъпки за контрол на изпотяването през лятото

Бъдете хидратирани постоянно. Пийте вода от рано, пийте често и пийте отново. Потта играе решаваща роля за поддържане на тялото ви хладно при високи температури. Ето защо ключът към правилното функциониране на вътрешната климатична система е приемането на достатъчно течности.

Избягвайте пикантни храни, предизвикващи изпотяване и кофеинови напитки, за да останете прохладни в по-топлото време.

Odorex от Биотрейд - ролон против изпотяване

 

Избягвайте тренировките по средата на деня! Когато слънцето изгрява, тялото е по-склонно да се поти, така че се възползвайте от дългите летни дни и планирайте тренировка рано сутрин или късно вечер.

Носете свободни, леки естествени материи, защото този тип дрехи позволяват на потта да се изпарява, а естествените, дишащи материи „отвеждат“ влагата от подмишниците ви. Тази стъпка ще позволи на тялото да “диша” по-добре в горещината и няма да се затормозява толкова много.

Антиперспирант за успешен контрол на потенето в горещините

Доказано е, че използването на антиперспирант при подмишниците (или други области!) е ефективен метод за контролиране на прекомерното изпотяване, особено през лятото. Антиперспирант е такъв вид продукт, който спира изпотяването. Продуктите на Биотрейд от серията Odorex Deo са  антиперспиранти,  чийто ефек е гарантирано до 10 дни без  изпотяване.

Odorex спрей протв изпотяване

Как работят продуктите от серията против изпотяване Odorex?

Антиперспирантите от серията Odorex формират неразтворима алуминиево-хидроксилна гелообразна тапа в потната жлеза, за да предотвратят временно достигането на потта до повърхността на кожата. Този гел се разполага повърхностно, като не води до системна резорбция!

Образува се само и селективно в каналите на свръхпродуциращите жлези и не влияят върху общата терморегулация на организма.

Какво чакаш? Наслади се на летния сезон без притеснение от изпотяване и потни кръгчета с Odorex – гарантирано спира изпотяването до 10 дни!

Няма намерени продукти
Няма намерени продукти
Материал предоставен от:
Няма намерени резултати

Обзавеждане

Няма намерени продукти
Няма намерени продукти
Материал предоставен от:
Няма намерени резултати
E-mail бюлетин