Спалня в Скандинавски стил – прости идеи за декорация (СНИМКИ)

Спалня в Скандинавски стил е спалнята, в която ще се чувствате спокойни и отпочинали. Скандинавският стил притежава изчистен и прост стил, но в същото време има изискана елегантност, благодарение на своята простота, функционалност и уникален чар.

С уютни текстури, прост, но въздействащ дизайн и неутрални тонове, той е идеалният избор за много домове и допълва широка гама от интериори. Ако търсите дизайни, които са стилни, но имат спокойна, неформална привлекателност, тогава скандинавският декор е правилният избор за вас. Интериора на спалнята е от важно значение за вашето спокойствие, затова няма по-подходящ избор от скандинавския стил.

Идеи за Скандинавски декор на спалнята

Кошница

Време е да смените старата кошница, в която си държите част от принадлежностите с нова, по-свежа и по-практична. Тази кошница, която виждате на снимката много удобна, красива и стилна. Тъканият дизайн е начин за включване на текстура в интериора на вашата спалня – задължително, ако се стремите към скандинавска естетика.

Скрин

С шест просторни чекмеджета в класически занижен скандинавски стил, подреждането на спалнята ви никога не е изглеждало толкова добре. Този скрин е точно нещото за тези от вас, които имат много дрехи и се чудят как и къде да ги сложат. Още по-добре, голямата повърхност отгоре оставя много място за стилизиране. Препоръчваме да добавите подобна стилна лампа и любимата си ваза за завършен скандинавски вид.

Спално бельо

Подобрете спалното си бельо със съвременен елемент – това е идеалният начин да освежите пространството си за броени моменти. Спалното бельо е много важно за качествения сън, тъй като единственото, от което се нуждаете е спокойствие, а скандинавският вид дава усещане за спокойствие, комфорт и релакс. Комбинирайте с комплект завивки с неутрален цвят за още по-красив вид.

 

Табуретка

Табуретката е уютен начин да добавите малко скандинавско усещане към вашата спалня. Използвайте като тоалетка, поставка или странична масичка – изборът е изцяло ваш. Който и да изберете ще стои красиво.

Огледало

В характерния скандинавски стил, огледалото е идеалният пример за това, че опростеният дизайн може да направи чудеса. Дъбът в хладен тон и изчистеният силует се комбинират, за да създадат огледало, което е красиво в своята простота. Поставете го на тоалетката си, за да създадете идеалното и удобно място за сутрешната ви рутинна грижа.

Скандинавски гардероб

Този ярък стоящ гардероб черпи от скандинавските влияния, за да осигури функционалност и вдъхновяващ стил. Не пропускайте да изберете гардероб за вашата спалня в скандинавски стил, който ще ви донесе мечтаното спокойствие, а в същото време ще предаде красив и свеж вид на помещението.

Бюро с чекмеджета

Бюрото с чекмеджета винаги е по-предпочитания вариант, тъй като дава възможността за съхранение на много неща, които не искаме да стоят разхвърляни в стаята.  Удобното чекмедже е чудесно за прибиране на неща, докато самото бюро е идеално като тоалетка, бюро или конзолна маса. Ако спалнята ви трябва да служи за различни приложения, бюрото винаги е добрата идея.

Задължителното в скандинавския стил е използването на много различни текстури за създаване на визуален контраст. Ленени възглавници, памучни, плетени аксесоари и всичко, което ви изброихме – комбинирайте смело. Помнете, че картините в този интериор трябва да са черни и бели, лампите също. Заложете на много фини дървени акценти.

Скандинавският стил се отличава също и със зеленината във всяка стая. Изборът е изцяло ваш – висящи растения, буйни цветя, но задължително ако искате да постигнете скандинавски вид зеленото е неизменна част от него.

Осветлението също е важно. Избирайте смело лампи, свещи и всичко, което ще озари дома ви максимално. Килимът никога не покрива пода от стена до стена в този стил. Пробвайте с различни геометрични акценти, за да акцентирате на обзавеждането.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap