Уникални интериори със заоблен диван от световноизвестни дизайнери (СНИМКИ)

В тази статия ще ви представим някои уникални интериори със заоблен диван, които са дело на световноизвестни дизайнери. Заобления диван е сред най-красивите новости в интериорния дизайн. Въпреки че не сме свикнали да гледаме дивани с подобна форма и може би ни се струва леко странно, не може да отречем, че заоблените дивани придават на помещението усещане за лукс, стил, а в същото време изглеждат супер удобни.

Заобления диван има своята специална функция – може да се използва като ъглов диван, за да осигури максимален комфорт, заемайки минималното пространство. Естетичният ефект на кръговите форми е много специфичен, вълнообразните мебели служат както за комфорт, така и за декорация на вашия интериор.

Ако искате да разчупите традиционния дизайн, заобления диван е вашето решение. Разгледайте галерията ни от дивани и не чакайте още дълго. Отделете специално място и във вашата всекидневна за заобления диван. Той ще добави чар и комфорт във вашия дом – всичко, от което се нуждаете.

Интериори със заоблен диван

Червеният диван определено е забележителния акцент, който забелезяваме първо на снимката. Този модел, проектиран от Dimore Studio, разкрива дуото смел, но в същото време готин стил.

 

Красив диван в зелен цвят, проектиран от India Mahdavi, който внася моментално стил в модерната и съвременна всекидневна. Ако и вие искате подобен цвят и за вашето помещение, то тогава помнете, че останалите цветове в интериора е препоръчително да са по-неутрални и семпли, за да не стане твърде натруфено, а и този очарователен дизайн е акцентът, от който всекидневната има нужда.

 

Широкият силует на дивана е подчертан с полирана месингова структура, а асиметричният гръб предлага изискан дизайн и вечна привлекателност.

 

Класически заоблен диван от Владимир Каган в смел интериор, проектиран от Холи Хънт.

 

 

Топ интериорен дизайнер, Чарлз Зана, създава топла и приветлива всекидневна с този диван. Идеален за събиране с приятели и гости.

 

И на последно, но не по красота място, Франсоа Катру представя изключителен дизайн на дома, показвайки как да декорира всекидневна с различни видове заоблени дивани. Споделя, че ключът за красивия вид е да използвате една и съща цветова палитра.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap