Фън Шуй картини за любов | Creative Home

Фън Шуй картини за любов

Има картини за любов във Фън Шуй философията. Те се поставят в спалнята и напомнят за любов и партньорство. Вече писахме за червените и розови рози като Фън Шуй картини, които също имат способността да привличат любовни чувства. Има обаче още по-силни такива, които да променят енергията в спалнята, така че да привлича любовното усещане.

Избор на Фън Шуй картини за любов

Първото правило при избора на картини за любов е, че трябва да са със спокойна атмосфера в тях. По-енергичните и разтърсващи сюжети са за другите стаи в дома.

Класическите Фън Шуй картини за любов са с патицата мандаринка по двойки, букет божури или двойка цъфтящи праскови. Числото две е ключово за разбирането на смисъла в любовните Фън Шуй картини. Погледнато по съвременен начин, всяка картина на двойка мъж и жена в спокойна атмосфера. По този начин изображението подсилва позитивната любовна атмосфера и символизира заедността.

За повече Фън Шуй техники за любов, можете да прочетете в приложения линк, или да следите нашата категория в сайта отделена специално за това древно учение, което намира своето приложение и в съвремието ни.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap