Фън Шуй картини за любов

Има картини за любов във Фън Шуй философията. Те се поставят в спалнята и напомнят за любов и партньорство. Вече писахме за червените и розови рози като Фън Шуй картини, които също имат способността да привличат любовни чувства. Има обаче още по-силни такива, които да променят енергията в спалнята, така че да привлича любовното усещане.

Избор на Фън Шуй картини за любов

Първото правило при избора на картини за любов е, че трябва да са със спокойна атмосфера в тях. По-енергичните и разтърсващи сюжети са за другите стаи в дома.

Класическите Фън Шуй картини за любов са с патицата мандаринка по двойки, букет божури или двойка цъфтящи праскови. Числото две е ключово за разбирането на смисъла в любовните Фън Шуй картини. Погледнато по съвременен начин, всяка картина на двойка мъж и жена в спокойна атмосфера. По този начин изображението подсилва позитивната любовна атмосфера и символизира заедността.

За повече Фън Шуй техники за любов, можете да прочетете в приложения линк, или да следите нашата категория в сайта отделена специално за това древно учение, което намира своето приложение и в съвремието ни.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap