ВАЖНО! Цветята, които носят положителна енергия | Creative Home

ВАЖНО! Цветята, които носят положителна енергия

Цветята, които носят положителна енергия са тези, от които се нуждаете. Внасянето на положителна енергия у дома е необходимо за подобряване на вашето здраве, дълголетие и щастие в живота. Можете да живеете спокоен и щастлив живот само когато помещението, в което живеете, има положителна енергия. И тук природата играе жизненоважна роля.

Има редица растения, които могат да донесат позитивност и положителни вибрации у дома. Освен това саксийните растения у дома могат да премахнат негативната енергия и да дадат напълно ново усещане за съществуване – на вас и вашето семейство.

Цветята, които носят положителна енергия

Жасмин

Жасминът се засажда главно заради красивите си цветя и се ползва като домашно растение. Растението привлича положителна енергия и помага за поддържане на взаимоотношения. Има много приятен аромат, който дори може да успокои разтревожен ум и да стимулира енергията. Растението ще донесе всякаква положителна аура, ако го поставите на закрито близо до прозорец с южно изложение.

Розмарин

Растението розмарин е добре известно с това, че пречиства въздуха, предпазва го от вредни токсини и насърчава както физическото, така и психическото здраве. Ароматът на растението е подходящ за подобряването на настроението на вашия дом, борбата с тревожността, подобряването на паметта, лечение на безсъние и постигане на вътрешен мир. Трябва да го съхранявате на място с ярки цветове и ниски температури.

Бамбук на щастието

Това красиво цвете е известно, че носи късмет в здравето, както и в любовния живот. Това е растение с много лесна поддръжка. Можете да го държите във всеки ъгъл на стаята си, който има нежно или много слабо осветление. Също така се уверете, че го държите потопен в малко вода. Това растение отдавна е символ на богатство и късмет.

Босилек

Смята се, че засаждането на босилек у дома има духовен и лечебен ефект върху атмосферата. Растението отделя кислород и абсорбира въглероден диоксид и въглероден оксид. Най-добре е ако го поставите на север или североизток от къщата си. Босилекът също се счита за страхотен антиоксидант, който изчиства негативната енергия в къщата и предизвиква положителни вибрации.

Мирна лилия

Растението мирна лилия помага за подобряване на качеството на въздуха във вашия дом. Много хора вярват, че той също е от полза за здравето, като намалява шансовете за астма и главоболие.

Орхидея

Друго растение, което е добре известно с това, че носи положителна енергия у дома, е орхидеята. Орхидеите също се свързват с мъжество и плодовитост, което ги прави идеални за новобрачни двойки. Растенията се нуждаят от лека влага и ниска поддръжка. А приятният му аромат може да повдигне настроението на хората у дома.

Лавандула

Лавандулата е известна и с това, че носи щастие и релаксация в живота на човек. Трябва да се съхранява на място, където можете да го помиришете често, за да получите най-добър ефект.

Алое вера

Растението алое вера  има невероятни лечебни свойства. То също е известно със способността си да отстранява замърсяващите химикали от атмосферата и да пречиства въздуха, следователно, ако го държите във вашата всекидневна или спалня, то ще подобри въздуха, който дишате.

ВАЖНО! Цветята, които носят положителна енергия

Източник:https://www.pinterest.com/pin/98938523043895638/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap