Идеи за кухня в син цвят – красота, стил и уют (СНИМКИ)

Напоследък се забелязва тенденция, която според нас е много красива, но в същото време и нетипична, а именно сините кухни. Повечето залагат на класическите цветове, като черно-бяло, бежово или сиво и много малко са тези, които се осмеляват да рискуват и да създадат кухня в син цвят.

От ярко и светло до наситено тъмно синьо, сините кухни могат да бъдат с хладни и топли нюанси, което означава, че се вписват в различните естетики, предпочитания и декори.

Без значение вашия вкус, може да създадете красива и уютна кухня, благодарение на богатото разнообразие от сини нюанси.

Кухня в син цвят

Използвайте синьото като акцент

Разбира се не е нужно да боядисвате стените в синьо, нито пък да пребоядисвате шкафовете. Изберете акцент, който да бъде в син цвят и това ви е напълно достатъчно. Повярвайте, дори и само с един предмет или аксесоар в синьо, ще придадете красив и изтънчен вид на вашата кухня.

Използвайте контрастна плочка

Цветът от пода до тавана може да бъде зашеметяващ, особено с наситен син цвят. Заложете на бели стени и дървени рафтове, на които да поставите кухненските прибори, чаши и чинии, а заложете на сини шкафове, които да се открояват и да бъдат отново акцента на помещението.

Използвайте тапети

Нека не забравяме колко добре стоят тапетите във всяко едно помещение, особено в кухнята, където са най-подходящи. Напълно ваш е избора за това какъв цвят те да бъдат, както и дали да са с щампа или по-изчистени. Разбира се ако изберете сини тапети, оставете останалия интериор да е в друг цвят, като например бяло, за да не стане прекалено натруфено.

Изберете контрастни уреди

Докато фурната от неръждаема стомана може да изглежда като избор по подразбиране, има много различни цветови опции, които ще изглеждат красиво със сини шкафове или стени. Тази красива фурна не е само модерна, но и завършва идеално интериора с правилно подбрания си цвят и вид.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap