Големи идеи за малки бани

Големи идеи за малки бани

Повечето домове имат поне една малка баня, където има много повече възможности за интериорен дизайн, отколкото си мислите.


Ето и няколко съвета за обзавеждането на малки бани. Функционалността им е голяма, а възможностите да развихрим въображението и да ги превърнем в любимо кътче са безброй. В тази статия ще ви представим няколко идеи за малките ви бани като използвате само наличното пространство, с което разполагате

  • Детайлът

Хавлиените кърпи, постелките за баня и дозаторите за сапун са всичко необходимо, което придава индивидуалност, цвят и стил на вашата баня, независимо колко малка е тя. Просто трябва да подберете цветове, които обичате и сте готови.

  • Чистотата

Голямата тайна за малките бани е да поддържате всичко чисто и подредено. Това е мястото, където допълнителните мебели за баня наистина идват на мястото си, като държат всичките ви продукти спретнато скрити, за да поддържат усещане за спокойствие. Идеалният начин да увеличите пространството е да изберете мебели, които да висят по стените и да поддържат пода ви напълно свободен.

  • Огледалата

Освен очевидното си функционално използване, огледалото винаги ще направи едно пространство да изглежда по -голямо и често е чудесен дизайнерски аксесоар за вашата баня. Потърсете нещо уникално, което отразява вашата личност и характер.

https://kavehome.com/en/en/magazine/ideas-small-bathrooms/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap