Големи идеи за малки бани

Повечето домове имат поне една малка баня, където има много повече възможности за интериорен дизайн, отколкото си мислите.


Ето и няколко съвета за обзавеждането на малки бани. Функционалността им е голяма, а възможностите да развихрим въображението и да ги превърнем в любимо кътче са безброй. В тази статия ще ви представим няколко идеи за малките ви бани като използвате само наличното пространство, с което разполагате

  • Детайлът

Хавлиените кърпи, постелките за баня и дозаторите за сапун са всичко необходимо, което придава индивидуалност, цвят и стил на вашата баня, независимо колко малка е тя. Просто трябва да подберете цветове, които обичате и сте готови.

  • Чистотата

Голямата тайна за малките бани е да поддържате всичко чисто и подредено. Това е мястото, където допълнителните мебели за баня наистина идват на мястото си, като държат всичките ви продукти спретнато скрити, за да поддържат усещане за спокойствие. Идеалният начин да увеличите пространството е да изберете мебели, които да висят по стените и да поддържат пода ви напълно свободен.

  • Огледалата

Освен очевидното си функционално използване, огледалото винаги ще направи едно пространство да изглежда по -голямо и често е чудесен дизайнерски аксесоар за вашата баня. Потърсете нещо уникално, което отразява вашата личност и характер.

https://kavehome.com/en/en/magazine/ideas-small-bathrooms/

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap