Нискобюджетните промени в банята, които ще ви спестят скъпия ремонт

Идеите за преустройство на баня имат тенденция да ни оставят да мечтаем за дизайна, който смятаме за непостижим и много скъп, но нискобюджетните промени в банята ще ви спестят скъпия ремонт. От само себе си се разбира, че всеки ремонт на баня е голяма задача, която ще изисква малко или много разходи, но винаги има алтернатива. Винаги!

И може да изглежда сложно, ако работите с малко пространство или такова, което е неудобно оформено, със странни (дори видими) тръбопроводи, не много естествено осветление и така нататък. Знаете ли, че не е нужно да похарчите огромна сума пари, за да създадете банята на вашите мечти? Вижте тези идеи, които ще ви го докажат.

Нискобюджетните промени в банята, които ще ви спестят скъпия ремонт

Винаги може повече

Ремоделирането на баня предоставя добра възможност за повторна употреба на всякакви висококачествени кранове или санитарен фаянс – ваните с ролка обикновено се запазват – или, за рентабилен начин за актуализиране на съществуващите фитинги, винаги можете да емайлирате отново или да добавите нов облик на вашата баня.

Често можете да намерите страхотни оферти за подобни нови продукти от проекти за обновяване на други хора. Но бъдете внимателни, защото понякога не много приятна причина се крие в това, човек да иска да замени нещо.

Някои малки промени означават много

Промяната на разположението на ваната може напълно да трансформира малка баня, но има някои елементи, чиято промяна на мястото няма да е от значение. И тяхното преместване ще доведе до повече работа, което означава и повече средства. Ако имате нужда да преместите повече ключови елементи, опитайте се поне да държите тоалетната достатъчно близо, за да се свърже със съществуващата почвена тръба за по-малко водопроводни усложнения и да намалите разходите за преустройство на банята.

Бъдете креативни и по-смели

Когато преустройвате баня, смесвайте елементи от санитарен фаянс от различни доставчици, за да компенсирате достъпните покупки срещу лукс като качествена вана. Спестявате пари, без да компенсирате за стилно, качествено покритие. Намерете правилния набор от материали, за да придадете на банята си различен облик, който е в рамките на вашия бюджет.

 По-семпъл дизайн

Поддържайте дизайна семпъл при преустройството на банята си и запазете декоративните корнизи и всякакви орнаменти с ниска тоналност. Колкото по-опростен е дизайнът, толкова по-рентабилно ще бъде монтирането му. Най-лошите грешки при ремоделиране на баня се случват, когато проектът ви стане прекалено сложен.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap