Невероятни идеи за дизайн на баня

Банята присъства във всеки дом и е неизменна и особена важна част от него. С красивия интериор на помещението, може да превърнем времето, прекарано в него, в истинска наслада. За никого не е тайна, че повечето хора прекарват часове под душа, като по този начин релаксират и си почиват от натоварения ден. С тези дизайнерски идеи за баня, ще я превърнете в най-предпочитаното място във вашия дом.

Планирайте внимателно ремонта на банята, независимо дали ще бъде цялостен или частичен. Тя може да се превърне в стилно и функционално помещение, когато са разгледани подробно и най-малките детайли.

 

Ето някои идеи за дизайн на баня.

 

Модерна бяла баня с душ кабина без рамки, мраморни стенни плочки и месингови фитинги

Душ-кабината с панели без рамки изглежда лесно и бързо решение, особено подходящо решение при малки бани. Белите мраморни стенни плочки перфектно се сливат със сивите подови плочки, като допринасят стилен вид на банята. Аксесоарите, които се добавят към дизайна и са избрани според цветовете на помещението, както и месинговите фитинги допълнително добавят красив и луксозен вид на банята.

Невероятни идеи за дизайн на баня

Компактна баня със свободно стояща вана и сиво-зелена дървена ламперия

Още една оригинална идея за вашата баня, която ще очарова всеки, който я посети, включително и вашите гости. Дървената ламперия е боядисана в очарователен нюанс на зелено, с леки сиви оттенъци. Това помага на дървените детайли да се открояват от останалите бели стени. Размерът на ваната трябва да се съобрази с големите на помещението, което сте избрали за вашата баня. Необходимо е тя да не запълва цялото пространство, както и да добавите аксесоари, които ще допринесат за още по-голям уют. Например една ваза с цвета помага на банята да изглежда още по-красива и нестандартна, защото обикновено това не е място за цветя, но защо не?

 

Невероятни идеи за дизайн на баня

Баня с големи прозорци и стол

Една много нестандартна идея за баня, която не на всеки ще му допадне. Защото повечето свързват банята с помещение, в което човек да поддържа своята хигиена и нещата, които изникват в мислите му са душ, вана и мивка. Но почти никой не би се сетил за стол или прозорци, които допринасят изключително интересен вид на помещението.

Интериорът на тази баня е създаден така, че да впечатлява. С очарователен стол, приличащ на кресло, съчетан с нежна флорална възглавница. Илюстрираната платена щора на плажната хижа добавя нотка на крайбрежен чар. Ще се къпем и ще мечтаем за морето или океана.

 

Невероятни идеи за дизайн на баня

 

 

Баня в кънтри стил със свободно стояща вана и боядисани в синьо стени

С нужните професионалисти и креативни идеи, таванското помещение може да се превърне в баня и да изглежда неочаквано добре.

Дървената ламперия е боядисана в наситен нюанс на синьо, за да добави малко цвят към иначе неутралния вид. Може да добавите към помещението и стълба за кърпа, която е доста необичаен избор. Ще подсилите вида на банята ако изберете и кърпи, които да са в бял и син цвят, за да подхождат идеално на интериора.

 

Невероятни идеи за дизайн на баня

 

 

Стълба за кърпи за баня, към която са поставени кърпи с декоративни флорални мотиви

У нас това е доста рядко срещана гледка, но не може да скрием възхищението си от тази креативна идея. Невероятно е как с помощта на няколко аксесоара може да създадем СПА усещане и в нашия дом. Аксесоарите от бамбук и дърво, както и интересните кърпи с декорирани цветя може да внесат автентична привлекателност и усещане за лукс. Сияещата цветове палитра допринася свежест, като предразполага за релакс и почивка.

Невероятни идеи за дизайн на баня

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap