Вижте едни от най-популярните есенни тенденции в интериорния дизайн за 2021 година

Есента – сезон, който носи лека тъга със себе си.

Слънцето не грее вече  толкова силно, листата променят яркия си зеленикав цвят, въздухът става по-хладен, а дните – по-къси. Но не всичко е толкова меланхолично. Есента е началото на един нов, различен и красив сезон. И с всеки нов сезон идват нови интериорни тенденции.

Освежаването на интериора на вашия дом е най-добрата идея, а защо да не е в съчетание с настъпващия есенен сезон? Неслучайно есента е наричана „златна красота“, тъй като носи със себе си десетки красиви златисти нюанси, които създават чувство на уют и топлина. Популярното онлайн приложение за споделяне на изображения Pinterest предлага идеи за почти всеки сезон. Вижте 5 от най-популярните есенни дизайнерски тенденции за 2021 г.

  • Интериор, вдъхновен от природата

За създаването на есенния интериорен дизайн  използвайте естествени меки материи, органични форми и неутрална цветова палитра – тенденция, която също нараства. Растенията са неизменна част от декора, тъй като те създават една по-приятна и свежа атмосфера.

  • Класически съвременен интериор

Класическият съвременен интериор се нарежда на второ място в Pinterest. Тенденцията, която смесва класически дизайн с модерни нотки, създава вечна и изискана визия. Тази есен съчетайте класическите със съвременните елементи – като мрамор, стени от плочки – за да пресъздадете тази тенденция във вашия дом.

  • Разделители на стаи

ИнтериорТретата най-популярна есенна тенденция в интериорния дизайн е използването стайни разделители, които са чудесно допълнение към всяко малко пространство. В  Pinterest това е един от най-гледаните модели за есенно-зимния сезон. Домът с големи прозорци се предпочита през пролетните и летните месеци, за да се създадат светли, проветриви стаи, идеални за забавление на гостите. Въпреки това, за да създадете по-интимно пространство, за да създадете усещане за топлина и уют тази есен, помислете за разделяне на голяма площ с разделители на стаи и прегради. Това може да се постигне по различни начини, от отворени рафтове за книги до ръчно тъкани естествени ратанови екрани, до леки завеси, драпирани от тавана.

  • Сребърни мебели

Според модните тенденции есен-зима 2021, присъствието на  среброто е задължително в домовете тази есен. През идния сезон всичко е свързано със сребърни мебели, според онлайн платформата  Pinterest. Създайте усещане за финес във вашия дом,  като обзаведете всекидневната и останалите стаи със сребърни аксесоари – като възглавнички, скулптури или вази. Завършете сребристия интериор със красива сребърна лампа, която ще допринесе изтънчен вид на вашия дом.

  • Тъмнозелен декор

Един от топ цветовете на есента за 2021 г. е зеленият – от тъмногорско зелено до маслиново зелено. Според научни изследвания, гледането на нещо, независимо дали предмет или елемент от природата в зелен цвят може да намали сърдечната честота и да облекчи стреса, така че за никого не е чудно, че този цвят се предвижда да бъде такъв хит в дома тази есен-зима. Тясна връзка с природата има в тенденциите в интериорния дизайн за 2021 г., а есента не прави изключение. Зеленото засилва чувството за връзка с природата, което също е сред 5-те най-популярни тенденции в интериорния дизайн тази есен в Pinterest.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap