Идеи за детска стая за момче, в които ще се влюбите

Имате нужда от идеи за детска стая за момче? Може би спалнята за момченце  не е най-привлекателната стая в къщата ви. Но както доказват идеите интериорен дизайн, които ще разгледаме, тези пространства могат да бъдат толкова стилни и красиви, колкото останалата част от дома ви.

Изберете правилните теми, цветове, материали и мебели и можете да създадете стая, която също е забавна, вдъхновяваща и приветлива.

Идеи за детска стая за момче

Изберете отворено съхранение

Може да спестите ценно подово пространство в детската стая, като създадете отворен гардероб. Така Вашето дете ще може по-лесно да вижда и избира дрехите си, както и да ги подрежда по собствено желание. Започнете, като премахнете чекмеджетата и боядисайте в нюанс по ваш (или негов) избор. Ако стаята е обща и малката сестричка също е тук, изберете различни цветове. Синьо и розово изглеждат много нежно в комбинация.

Рисувани стени

Няма нищо по-интересно и привличащо вниманието от рисунки по стените. Заложете на любимите анимационни герои или пресъздайте цяла стена от любимото на детето детско филмче. Разбира се това изисква много повече време, отколкото да купите и поставите готови картини, но всички усилия си струват за щастието на Вашето мъниче.

 

Стена, украсена с много магнити

Забавните магнити са идеални за по-малки деца, но по-големите могат да го използват и като място за съхранение на неща, които са ги вдъхновили, графика им за домашна работа или снимки на своите приятели.

Запознайте го с дивата природата

Темата за джунглата е особено интересна и подходяща за всяка детска спалня, включително за идеи за спалня на момчета и със сигурност ще разпали въображението им. Изберете спално бельо, което е светло и забавно с много животински герои, както и тапети със същата щампа.

Създайте интересно място за учене

Какъв по-голям стимул да накарате Вашето дете да пише домашните си за училище с удоволствие, като превърнете стаята му в интересно място за учене. Маскирайте квадрат или правоъгълник на стената и запълнете средата с избрания от вас нюанс. След като изсъхне, монтирайте съответстващ плаващ рафт отдолу и отгоре. Идеален за идея за спалня за тийнейджъри.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap