Идеи за офис в градината – новото модерно (СНИМКИ)

Малко от вас са чували за създаването на офис в градината. Да, това не е класическата градина на открито или закрито, а нещо по-различно, по-нестандартно, но в същото време и много свежо и красива. Градински офис – новото модерно, което в другите държави се превърна в истинска тенденция и дори е на път да заеме място на класическата градина.

Ако работите хоум офис, създаването на градински офис е идеалният начин да работите в уютна, свежа и зареждаща атмосфера.

Идеи за офис в градината

Планирайте внимателно

Преди да стигнем до забавните неща, си струва да отделите малко време, за да помислите кой ще използва градинския офис. За колко човека ще е предназначен и трябва ли да изпълнява множество функции? Какъв бюджет имате и искате ли да го оборудвате с отопление и водопровод или да се придържате към нещо по-основно и класическо?

Изберете място

Разбира се преди всичко останало, първото нещо, за което трябва да помислите е мястото, на което ще бъде разположен градинския офис. Трябва да се съобразите с климатичните условия, както и с достъпа до слънчева светлина. Цветята обичат слънце, но някои са много капризни. Изберете най-подходящото място за вашия градински офис.

Изберете дизайн на закрито или открито

Основната идея на градинския офис е усещането, че работите навън, без да се сблъсквате с вятър, дъжд или ярка слънчева светлина. Помислете за дизайн на градинска стая като този например, който се слива безпроблемно в градината, или мини сграда с много прозорци.

Украсете обстановката с много стайни растения, за да размиете границата между вътрешната и външната страна на вашия градински офис и да се възползвате от предимствата на работното пространство, което се слива идеално с природата.

Да изглежда семпло, но красиво

Запазете цветовата палитра семпла и изберете универсални мебели, така че пространството да изглежда идеално за почивка, когато работното време свърши. Заложете на успокояващи цветове, които ще бъдат глътка свежест след дългия работен ден.

Оживете пространството с обмислен декор

Нарисувайте модерна черна стена и окачете декоративни аксесоари, за да прилича много на вашия дом. Усещането за познаване и общата нишка между вашите идеи за градина и вашия интериор ще се окажат успокояващи. Създайте офис „пространство за почивка“ с подови възглавници и неформални места за сядане, за да се насладите на почивка в градината с книга в ръка по време на обедната си почивка.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap