Идеи за офис в градината – новото модерно (СНИМКИ) | Creative Home

Идеи за офис в градината – новото модерно (СНИМКИ)

Малко от вас са чували за създаването на офис в градината. Да, това не е класическата градина на открито или закрито, а нещо по-различно, по-нестандартно, но в същото време и много свежо и красива. Градински офис – новото модерно, което в другите държави се превърна в истинска тенденция и дори е на път да заеме място на класическата градина.

Ако работите хоум офис, създаването на градински офис е идеалният начин да работите в уютна, свежа и зареждаща атмосфера.

Идеи за офис в градината

Планирайте внимателно

Преди да стигнем до забавните неща, си струва да отделите малко време, за да помислите кой ще използва градинския офис. За колко човека ще е предназначен и трябва ли да изпълнява множество функции? Какъв бюджет имате и искате ли да го оборудвате с отопление и водопровод или да се придържате към нещо по-основно и класическо?

Изберете място

Разбира се преди всичко останало, първото нещо, за което трябва да помислите е мястото, на което ще бъде разположен градинския офис. Трябва да се съобразите с климатичните условия, както и с достъпа до слънчева светлина. Цветята обичат слънце, но някои са много капризни. Изберете най-подходящото място за вашия градински офис.

Изберете дизайн на закрито или открито

Основната идея на градинския офис е усещането, че работите навън, без да се сблъсквате с вятър, дъжд или ярка слънчева светлина. Помислете за дизайн на градинска стая като този например, който се слива безпроблемно в градината, или мини сграда с много прозорци.

Украсете обстановката с много стайни растения, за да размиете границата между вътрешната и външната страна на вашия градински офис и да се възползвате от предимствата на работното пространство, което се слива идеално с природата.

Да изглежда семпло, но красиво

Запазете цветовата палитра семпла и изберете универсални мебели, така че пространството да изглежда идеално за почивка, когато работното време свърши. Заложете на успокояващи цветове, които ще бъдат глътка свежест след дългия работен ден.

Оживете пространството с обмислен декор

Нарисувайте модерна черна стена и окачете декоративни аксесоари, за да прилича много на вашия дом. Усещането за познаване и общата нишка между вашите идеи за градина и вашия интериор ще се окажат успокояващи. Създайте офис „пространство за почивка“ с подови възглавници и неформални места за сядане, за да се насладите на почивка в градината с книга в ръка по време на обедната си почивка.

 

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap