Стаи, които доказват, че смелите дизайнерски решения си струват риска

Искате ли да Ви покажем стаи, които доказват, че смелите дизайнерски решения си струват риска? Интериорният дизайн не е прищявка. Той преди всичко е свързан със създаването на дом, в който да се чувствате комфортно – както физически, така и творчески. И красотата на това е, че имате свободата да създадете пространство, което е напълно уникално за вас, по Ваш вкус и предпочитания.

Обичате ярки цветове? Прегърнете ги. Наслаждавате се на смесване на стилове на дизайн? Изберете колкото искате. Предпочитате пространство с много контраст? Направете го такова. Рискувайте! Никога няма да разберете как би изглеждала Вашата стая ако не рискувате.

Стаи, които доказват, че смелите дизайнерски решения си струват риска

Голям стенопис

Заложете на красив стенопис, който да привлича вниманието Ви по очарователен начин. Заложете на цветове, които обичате, независимо колко ярки са те. Изберете смели комбинации, защото красотата се крие в смелостта.

Този дизайн изглежда страхотно, благодарение на дефинираната и донякъде приглушена, но необичайна цветова палитра. Цялото пространство има усещане, вдъхновено от арт декор, а комбинацията от функции го прави смело, но релаксиращо пространство.

Електриково синя ламперия

Декоративните стенни акценти, като ламперия и лайсни, добавят приятен детайл към всяка стая. Въпреки че този нюанс на синьото е избор, който прави изявление, детайли като полилеите и мекото сиво на диваните помагат да се внесе известна мекота във външния вид.

Комбинация на старо и ново

Възниква толкова много визуален интерес, като необичайния цвят на дивана и акцентните столове, които се съчетават добре с по-конвенционалните сини столове с акцент и бялата кухня. И, разбира се, има смесица от старо и ново в ултрамодерния диван и масичка за кафе с по-традиционния килим. Няма как да не признаем, че тази нетипична комбинация изглежда много красива.

Кухня с пастелни цветове

Пастелните цветове не трябва да бъдат запазени само за детски стаи – и тази кухня го доказва. Макар че пастелно розово и зелено може да изглеждат като изненадващ избор за кухня, тази стая наистина го прави.

Ключът е да го направите модерно: формата на плочките, мраморния плот, дизайна на шкафа и дори декоративните предмети и картините правят тази цветова комбинация да изглежда като очевиден избор за кухня. И то много красив.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap