Идеи за щори за всекидневна (СНИМКИ)

Днес ще ви покажем някои от най-интересните идеи за щори за всекидневна. За никого не е тайна вечната дилема – щори или пердета. Независимо от вашия избор, би било добре да подходите с повече внимание към него. Да, щорите и пердетата изпълняват важна функция, като предпазват дома от нагряване и прекалено силно слънце, но освен това играят важна роля в интериора на вашата всекидневна.

Избирайте внимателно вашите щори и винаги имайте предвид цветовете на стените, мебелите, декора и всичко, което е в помещението.

Идеи за щори за всекидневна

Шарени щори

Знаем, че много от вас приемат „шареното“ като нещо грозно, натрапчиво и в никакъв случай не биха го предпочели пред семплите и класически цветове. Но не бързайте със заключенията! Шареното, освен натрапчиво и недобре изглеждащо може да бъде и много красиво и предизвикващо по приятен начин вниманието на всеки. Изисква се просто да изберете правилните нюанси и шарки, съобразени със заобикалящия ги интериор.

Прозорец по поръчка с нестандартна форма

Разчупете класическата форма на прозорците, като изберете тези по поръчка с по-нестандартен вид.  Да, това може да ви излезе доста скъпо, но ако имате прозорци с необичайна форма, може просто да направите щорите по мярка, което ще е доста по-евтино.

Независимо дали са отворени или затворени, те ще изглеждат спретнати и красиви и няма да засенчват светлината, освен ако не искате.

Направете вашия прозорец фокусна точка

Една интересна идея, за която повечето от вас не биха се сетили. Независимо дали всекидневната ви е голяма или малка, може да постигнете креативен вид по много начини. Изберете щорите и прозорците да са фокусната точка в помещението. Разбира се това изисква по-внимателен подбор относно форма и цвят, но знаем, че вие ще направите най-добрият избор, а междувременно ние ви показваме по какъв начин би изглеждала вашата всекидневна ако заложите на тази идея.

Изберете съвместими цветове и материи

Независимо дали търсите начин вашият прозорец да се слее с останалата част от пространството или търсите идеи за място за сядане под прозореца, избирането на съвместими цветове и материи ще ви помогне да създадете фино, успокояващо помещение, затова и съвместимостта е от ключово значение за вашето настроение и усещане.

Изолирайте с дебела подплата

Изолирането с дебела подплата е икономичен и рационален избор, особено в днешно време. Изцяло облицованите прозорци предлагат допълнителна изолация на вашето пространство – запазвайки топлината вътре и студа навън. А ако завесите с цяла дължина не са опция, то тогава римската щора е красива алтернатива.

Стилът на щората, който избирате, наистина зависи от вашия личен вкус и декора на вашата всекидневна. Римските щори са чудесен начин да въведете плат и шарка във вашето пространство и са отлична алтернатива на завесите. Те също имат подобен вид на завеси, но изискват много по-малко плат от завесите и дори можете да опитате да ги направите сами.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap