Идеи за щори за всекидневна (СНИМКИ) | Creative Home

Идеи за щори за всекидневна (СНИМКИ)

Днес ще ви покажем някои от най-интересните идеи за щори за всекидневна. За никого не е тайна вечната дилема – щори или пердета. Независимо от вашия избор, би било добре да подходите с повече внимание към него. Да, щорите и пердетата изпълняват важна функция, като предпазват дома от нагряване и прекалено силно слънце, но освен това играят важна роля в интериора на вашата всекидневна.

Избирайте внимателно вашите щори и винаги имайте предвид цветовете на стените, мебелите, декора и всичко, което е в помещението.

Идеи за щори за всекидневна

Шарени щори

Знаем, че много от вас приемат „шареното“ като нещо грозно, натрапчиво и в никакъв случай не биха го предпочели пред семплите и класически цветове. Но не бързайте със заключенията! Шареното, освен натрапчиво и недобре изглеждащо може да бъде и много красиво и предизвикващо по приятен начин вниманието на всеки. Изисква се просто да изберете правилните нюанси и шарки, съобразени със заобикалящия ги интериор.

Прозорец по поръчка с нестандартна форма

Разчупете класическата форма на прозорците, като изберете тези по поръчка с по-нестандартен вид.  Да, това може да ви излезе доста скъпо, но ако имате прозорци с необичайна форма, може просто да направите щорите по мярка, което ще е доста по-евтино.

Независимо дали са отворени или затворени, те ще изглеждат спретнати и красиви и няма да засенчват светлината, освен ако не искате.

Направете вашия прозорец фокусна точка

Една интересна идея, за която повечето от вас не биха се сетили. Независимо дали всекидневната ви е голяма или малка, може да постигнете креативен вид по много начини. Изберете щорите и прозорците да са фокусната точка в помещението. Разбира се това изисква по-внимателен подбор относно форма и цвят, но знаем, че вие ще направите най-добрият избор, а междувременно ние ви показваме по какъв начин би изглеждала вашата всекидневна ако заложите на тази идея.

Изберете съвместими цветове и материи

Независимо дали търсите начин вашият прозорец да се слее с останалата част от пространството или търсите идеи за място за сядане под прозореца, избирането на съвместими цветове и материи ще ви помогне да създадете фино, успокояващо помещение, затова и съвместимостта е от ключово значение за вашето настроение и усещане.

Изолирайте с дебела подплата

Изолирането с дебела подплата е икономичен и рационален избор, особено в днешно време. Изцяло облицованите прозорци предлагат допълнителна изолация на вашето пространство – запазвайки топлината вътре и студа навън. А ако завесите с цяла дължина не са опция, то тогава римската щора е красива алтернатива.

Стилът на щората, който избирате, наистина зависи от вашия личен вкус и декора на вашата всекидневна. Римските щори са чудесен начин да въведете плат и шарка във вашето пространство и са отлична алтернатива на завесите. Те също имат подобен вид на завеси, но изискват много по-малко плат от завесите и дори можете да опитате да ги направите сами.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap