Избор на картина онлайн

Искате да добавите картинa към дома или офиса си и разглеждате онлайн арт галерии за оферти и разпродажби на изкуство, тогава прочетете тази публикация!

В днешно време е толкова лесно да купувате картини онлайн, получавате ги на всяко място по света и можете също да подарите картина на получателя, без всъщност да правите нищо, освен щракване за плащане. Колкото по-лесно стана за художниците да продават изкуство онлайн, толкова по-голямо предизвикателство стана за купувачите.

Толкова много художествени галерии се появиха и онлайн. Толкова много безплатни уебсайтове за изкуство се хвалят, че продават изкуство и показват големи продажби, но са изкуствено подсилени и подтиквани чрез реклами. Така че е много важно да внимавате и да започнете с проучване на сайта.

Как тогава да се справите? Вижте няколко практични съвети, които не са свързани с темата на картината.

Закупуване на картина за домашен декор  

Обикновено хората, които сърфират в мрежата, преглеждат изображения и избират съответно според вкуса и целите се. Има не малко реномирани галерии за онлайн изкуство, в които има голям избор от различни творби и стилове на едно място. Лесно е да се изгубите с толкова много претоварване с изкуство и също така сте склонни да прехарчите бюджета си с толкова много произведения на художници.

Първата стъпка е да се осланяте на личните предпочитания. Разбира се, личните харесвания на картините са очевидни, така че изберете това, с което се свързвате, може би като цветове, изображения, цветови схеми и дори заглавия, които незабавно се свързват с вашето разположение на духа. Отделете тези картини от всички други като ги свалите на десктопа си, за да ги разгледате самостоятелно.

Колко струва една картина онлайн?

Да, бюджетът е другата страна на проблема, който влияе на избора на купувачите на изкуство. Оригиналното ръчно изработено изкуство, което се продава онлайн, може да варира от двуцифрена сума до четири, пет цифрено число в левове. Така че когато заредите тези картини, които вече сте избрали сравнете цените. Все пак вие не купувате от аукцион и не наддавате, но си купувате картина за дома.

Бихме ви предложили първо не само да определите бюджета за картината, но и да сметнете и другите разходи: какъв размер търсите, оригинал или репродукция е, ще има ли рамка или не. Всичко това влияе много силно на цената.

Всяка картина, ако е оригинална, би ви струвала повече, дори ако е по-малък размер. Докато можете да получите плакат или арт печат в големи размери на по-ниска цена. Помислете какво искате за вашия интериор.

В един момент ще ви се наложи не само да сравнявате картините, но и сайтовете, които ги предлагат. Така ще видите разликата в цените и ще придобиете по-ясна представа за пазара на картини онлайн.

Относно рамкирането на картината при онлайн избор

Рамката също е важен фактор. Рамките струват много. Всъщност понякога изкуството се равнява на цената на рамкирането! Проверете дали плащате цената с рамка или без рамка. Обикновено онлайн галериите и художници предпочитат да продават картини без рамки, тъй като е лесно за изпращане и също така намалява разходите за доставка.

Това е добър вариант защото така купувачите имат свой собствен избор на рамки, които искат да включат в домашния си декор. Така че художникът може да не разбере това и може да е грешна продажба, като избере акрилна рамка за някой, който има пищен домашен декор,  в който повече би отивала дървена рамка.  Все пак избирате картина, която не само да се съчетае с вашето душевно настроение, но и с интериора в дома.

Специално за вас, нашите читатели сме направили секция “Изкуство” в нашия сайт. Там разискваме най-различни теми от света на изкуството и по-точно за избора на изкуство за домашния интериор. Можете да разгледате темите, които биха повлияли положително на вашия окончателен избор.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap