Как да изберете подходящата подова настилка за Вашата кухня? – Всичко, което трябва да знаете

Кухнята – любимото място на всяка жена. Или поне така смятат повечето мъже. Но дали е истина или не – оставяме този въпрос на дамската аудитория, която най-добре знае колко приятни са минутите, които прекарва в кухнята.

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. И това със сигурност е така. Но знаете ли коя е тайната съставка, за да бъдат ястията толкова вкусни? Желанието и любовта, с които са направени. А какво по-приятно от това да готвиш в свежа и зареждаща атмосфера?

Дизайнът на кухнята е от съществено значение за удоволствието, което изпитва всяка домакиня, докато готви. Затова не се чудете повече и създайте кухнята на Вашите мечти. Чудите се какво да направите първо?

Една от най-важните подробности е правилният избор на подова настилка за Вашата кухня. А ние сме тук, за да Ви дадем най-добрите съвети. Защото искаме най-доброто за Вас!

 

Ето кои са най-добрите варианти за подова настилка във Вашата кухня

 

Кухненски плочки

Кухненските плочки са атрактивни и лесни за почистване. Въпреки че това е една категория, всъщност има набор от материали, от които могат да бъдат направени кухненски плочки, всеки със своите собствени качества:

– Керамичните плочки могат да бъдат сравнително евтин избор. С огромна гама от цветове и шарки, които се предлагат, това улеснява постигането на желания вид. Освен че позволява избор между покрития, като мат и гланц, керамичните плочки могат да имат и вид на материали като камък и дърво.

Порцелановите плочки също могат да бъдат избор, който е доста достъпен, но в същото време да изглежда красиво. Отново има богат избор от цвят и покритие, плюс наличието на обикновени и шарени плочки, което улеснява постигането на стила, който искате в стаята.

– Плочките от естествен камък са стилен и издръжлив избор за подови настилки в кухнята. Изберете камъни като гранит, варовик, травертин, мрамор и шисти, всеки от които има свои собствени присъщи характеристики на цвят и жилки.

Естественият камък придава на вашия под уникално качество, което не може да бъде постигнато с останалите опции.

 

Как да изберете подходящата подова настилка за Вашата кухня? – Всичко, което трябва да знаете

Източник: Simpolo Ceramics

 

Дървена подова настилка

Дървените подови настилки в кухнята биха създали топла и приветлива нотка. Изберете между масивна дървесина и проектирани версии, които се предлагат в различни цени, така че да може да изберете тази, която Ви е по джоба.

Предимството на инженерната дървена подова настилка е нейната структура, която я прави по-стабилна в размерите при променящите се нива на температура и влага, причинени от процеса на готвене. Все пак става въпрос за кухнята и се изисква повече внимание при избора на подова настилка.

Подовите настилки от масивно дърво не са изключени, въпреки че някои доставчици не го препоръчват като опция за кухни.

 

Как да изберете подходящата подова настилка за Вашата кухня? – Всичко, което трябва да знаете

Източник: Houzz

Винилови подови настилки

Има много идеи за винилови подови настилки за Вашата кухня, които са не само функционални, но и стилни и ще подхождат на различни пространства.

Винилът е издръжлив, водоустойчив и лесен за почистване и поддръжка. Може да бъде особено добър избор за семейни домове, тъй като е по-податлив като повърхност от плочки или дърво.

 

Как да изберете подходящата подова настилка за Вашата кухня? – Всичко, което трябва да знаете

Източник: Pinterest

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap