Как да изберете подходящата подова настилка за Вашата кухня? – Всичко, което трябва да знаете | Creative Home

Как да изберете подходящата подова настилка за Вашата кухня? – Всичко, което трябва да знаете

Кухнята – любимото място на всяка жена. Или поне така смятат повечето мъже. Но дали е истина или не – оставяме този въпрос на дамската аудитория, която най-добре знае колко приятни са минутите, които прекарва в кухнята.

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. И това със сигурност е така. Но знаете ли коя е тайната съставка, за да бъдат ястията толкова вкусни? Желанието и любовта, с които са направени. А какво по-приятно от това да готвиш в свежа и зареждаща атмосфера?

Дизайнът на кухнята е от съществено значение за удоволствието, което изпитва всяка домакиня, докато готви. Затова не се чудете повече и създайте кухнята на Вашите мечти. Чудите се какво да направите първо?

Една от най-важните подробности е правилният избор на подова настилка за Вашата кухня. А ние сме тук, за да Ви дадем най-добрите съвети. Защото искаме най-доброто за Вас!

 

Ето кои са най-добрите варианти за подова настилка във Вашата кухня

 

Кухненски плочки

Кухненските плочки са атрактивни и лесни за почистване. Въпреки че това е една категория, всъщност има набор от материали, от които могат да бъдат направени кухненски плочки, всеки със своите собствени качества:

– Керамичните плочки могат да бъдат сравнително евтин избор. С огромна гама от цветове и шарки, които се предлагат, това улеснява постигането на желания вид. Освен че позволява избор между покрития, като мат и гланц, керамичните плочки могат да имат и вид на материали като камък и дърво.

Порцелановите плочки също могат да бъдат избор, който е доста достъпен, но в същото време да изглежда красиво. Отново има богат избор от цвят и покритие, плюс наличието на обикновени и шарени плочки, което улеснява постигането на стила, който искате в стаята.

– Плочките от естествен камък са стилен и издръжлив избор за подови настилки в кухнята. Изберете камъни като гранит, варовик, травертин, мрамор и шисти, всеки от които има свои собствени присъщи характеристики на цвят и жилки.

Естественият камък придава на вашия под уникално качество, което не може да бъде постигнато с останалите опции.

 

Източник: Simpolo Ceramics

 

Дървена подова настилка

Дървените подови настилки в кухнята биха създали топла и приветлива нотка. Изберете между масивна дървесина и проектирани версии, които се предлагат в различни цени, така че да може да изберете тази, която Ви е по джоба.

Предимството на инженерната дървена подова настилка е нейната структура, която я прави по-стабилна в размерите при променящите се нива на температура и влага, причинени от процеса на готвене. Все пак става въпрос за кухнята и се изисква повече внимание при избора на подова настилка.

Подовите настилки от масивно дърво не са изключени, въпреки че някои доставчици не го препоръчват като опция за кухни.

 

Източник: Houzz

Винилови подови настилки

Има много идеи за винилови подови настилки за Вашата кухня, които са не само функционални, но и стилни и ще подхождат на различни пространства.

Винилът е издръжлив, водоустойчив и лесен за почистване и поддръжка. Може да бъде особено добър избор за семейни домове, тъй като е по-податлив като повърхност от плочки или дърво.

 

Източник: Pinterest

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap