Лесни стъпки да подредите дрехите си в малък дрешник – съвети от дизайнера на знаменитости Лиза Адамс

Търсите лесни стъпки да подредите дрехите си в малък дрешник? Понякога гардеробът ни изглежда толкова хаотичен и разхвърлян, а подредбата му трудна и невъзможно. Разбира се при женската аудитория винаги е много по-трудно, за разлика от мъжката. Толкова много красиви рокли, блузи, панталони, а мястото – толкова малко и крайно недостатъчно, за да побере всички тези красиви дрехи.

Нека кажем „сбогом“ на драмите и „здравей“ на подредения и красив вид на гардеробите ни. С помощта и съветите на дизайнера на знаменитости Лиза Адамс, ще превърнем гардеробното пространство в красиво и в същото време функционално място.

Лесни стъпки да подредите дрехите си в малък гардероб

Пресъздайте перфектния гардероб

„Замисленият дизайн означава да създадете място за всяко нещо в гардероба си, така че можете лесно да контролирате хаоса в гардероба си всеки ден, без претрупване“, казва Адамс. Например, ако знаете, че притежавате повече дамски чанти, отколкото рокли с дължина до пода, помислете за използването на повече рафтове, отколкото закачалки.

Защитете дрехите си

Стъклените врати са повече от просто красиво допълнение към гардероба. „Ако искате да предпазите дрехите си от прах – но не искате да правите пространството си по-тясно – предните части на стъклените шкафове ще създадат ефект на кутия за бижута, която поддържа усещането за пространството отворено, като същевременно запазва дрехите ви защитени“, казва Адамс.

Организирайте според ежедневните си нужди

„Дръжте предметите, които използвате най-много на нивото на очите, и използвайте по-високи ниши за по-рядко използвани предмети като куфари или сезонни дрехи“, обяснява Адамс. Наистина, каква е ползата от ваканционните шапки отпред и в центъра, през зимата, например?

Кажете „Не“ на купчините дрехи

„Нищо не утежнява пространство като купчини дрехи, натрупани високо“, обяснява Адамс. „Това не само прави пространството да се чувства претрупано, но и усложнява процеса на обличане.“

Тъй като никой не обича да рови из купчини дънки или клинове, осветете визията на гардероба си и направете обличането по-приятно със скрито, изтеглящо се окачване.

Използвайте кукички, за да поддържате чантите изправени

„Използвайте ги, за да изглежда подредбата на чантите Ви като витрина на магазин,  а те – изправени и без гънки“, отбелязва тя. „Могат да се използват и в по-натруфени зони на вашия гардероб като място за пазарски чанти или ежедневната ви чанта.“

Направете място и за обувките

Шкафовете са направени за дрехи, но обувките имат начин да превземат и това пространство. Поддържайте ги напълно организирани, като вградите рафтове за обувки, които отговарят на височината на вашите ботуши, токчета и равни обувки.

„Това гарантира, че имате височина там, където се нуждаете от нея, и не губите място, където не го правите“, казва Адамс. Сега също ще бъдете принудени да върнете всичко обратно там, където сте го получили.

Създайте илюзия

„Ако нямате място за огледало в цял ръст, все пак можете да включите елементите на други области като врати на шкафа“, предлага Адамс. „Дори малко отражение тук-там ще създаде илюзията за повече пространство – и когато става въпрос за подготовка, никога не можете да имате твърде много ъгли, с които да работите.“ Всички знаем, че огледалата имат функцията да накарат стаята да изглежда по-голяма, включително и Вашия гардероб.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap