Малки декорни статии – Без бъркотия в хола

Едно нещо е ясно за повечето всекидневни, че бързо в тях може да настане страшна бъркотия много лесно (особено ако имате малки деца). С конзолна маса, развлекателен център в интериора и други мебели с място за съхранение е лесно за всекидневната да привлича предмети, които в един момент започват да натоварват пространството.

Чудесен начин да намалите бъркотията в хола е да инвестирате в няколко кошници или табуретки със сектор за съхранение. Можете да ги използвате за поставяне в тях на предмети като одеяла, кувертюри и дори играчки. Такива мебели са много практични, но и са красиви като стил и дизайн. Така че те ще се впишат идеално в интериора на хола.

Друг начин за намаляване на безпорядъка е да имате определено място за нещата. Например, създайте място за сметките, брошурите, списанията, за да знаете точно къде да ги поставите всеки път като получите такива. Когато се натрупа много излишна хартия, предайте я на вторични суровини или я изхвърлете в контейнера определен за хартия. Отделете определено място за съхранение за на всички специфични предмети, с които разполагате ежедневно. Това важи за всички помещения.

Учете децата също да помагат за възстановяване на реда. Когато им създадете модел, игра-разхвърляне-подреждане, те лесно ще свикнат да прибират поне своите играчки.

И накрая, уверете се, че редовно премахвате бъркотията. Всекидневната ви може лесно да стане разхвърляна, така че е важно да прегледате и да се отървете от нещата, които не използвате често. Ако имате повече място във вашата всекидневна, тогава тя вероятно привлича повече бъркотия, така че правете бързо почистване на стаята всяка седмица помага за поддържане на ритъм, който пази интериора чист и спретнат.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap