Интересни идеи за всекидневна в зелено – уют, комфорт и стил

Искате нещо нетипично? Искате да „разчупите“ наложените представи и монотонните цветове. Искате да бъдете различни? Да сте нестандартни с вашите идеи, но в същото време и те да се харесват на всички?

Заложете на оригиналното. И ако повечето домакинства предпочитат белия цвят за всекидневна, то вие изберете различното. Защо не помислите на всекидневна в зелено? Въпреки че не всеки харесва този цвят, той придава красив и загадъчен вид.

Зеленият цвят има редица ползи. 

  • Помага за успокоение и релакс, както физически така и психически.
  • Също така, благодарение на него се преодоляват по-лесно депресивните състояния.-
  • Придава усещане за самоконтрол, здраве и издръжливост.
  • Символ е на парите и богатството.

Идеи за всекидневна в зелено

Постигнете баланс с горско зелен цвят

В светло пространство идеята за боя, с която вашата всекидневна ще изглежда стила може да се постигне, като е боядисате стените с матов горски зелен цвят, тъй като това ще намали отблясъците. Този нюанс на зеленото също така допринася усещането за по-приятно настроение, което е идеално за стая, в която просто искате да се отпуснете в края на дълъг и тежък ден.

Съчетайте зелените стени с розови мебели

Розовото и зеленото винаги трябва да се съчетават.  Като противоположни пигменти от цветовата гама, тези два цвята са идеалното допълнение към един и друг. И тяхната комбинация изглежда стилна и красива, а в същото време и нестандартна.

Изберете  модерна всекидневна, която да разполага с удобни столове или кресла в нежен розов цвят, които перфектно допълват дизайна със стените в зелен цвят. Може да изберете масичката да бъде в матов цвят, за да остане акцентът върху съчетанието между цвета на стените и столовете.

 

Интересни идеи за всекидневна в зелено - уют, комфорт и стил

 

Помислете за цветя, които ще направят още по-красива вашата всекидневна

Домът без цветя никога не би бил толкова красив и свеж, колкото, когато те са част от декора. Въпреки че у нас сукулентите не се срещат често в домакинствата, ползите от това цвете са безброй. Смята се, че сукулентите могат да се похвалят с много ползи за здравето, включително способността да подобряват фокуса, да регулират влажността и да пречистват въздуха.

След като вече сте запознати с ползите от това цвете, е време то да стане задължителен аксесоар във вашата всекидневна.

 

Интересни идеи за всекидневна в зелено - уют, комфорт и стил

 

 

Тапети с щампа на цветя

Малко зеленина във вашата всекидневна може да допринесе усещането, че настъпва пролетта във вашия дом. Може да постигнете това като използвате зелените тапети и щампи с мотиви от листа и папрат, които създават изящен, свеж и разбира се романтичен вид. Мебелите от естествено дърво и елегантен метал допълват визията, като по този начин вашата всекидневна изглежда едновременно стилна, свежа, красива и нестандартна.

 

Интересни идеи за всекидневна в зелено - уют, комфорт и стил

 

Декорирането със зелено никога не е било толкова популярно. Но ако се  стремите да постигнете успокояващите влияния на природата на закрито, това е най-добрият начин. Идеите за зелена всекидневна са идеалният избор за освежаване на жилищните пространства. Във всички великолепни нюанси успокояващото зелено е колкото успокояващо, толкова и силно, способно да направи нежно усещане във всеки стил на декора.

„Внасянето на елементи от естествения свят в нашия интериор насърчава личностното израстване, както и предизвиква усещане за спокойствие“, твърди  цветният куратор на Farrow & Ball, Джоа Студхолм.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap