Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ) | Creative Home

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Обожаваме топлите дни и кухните на открито. Слънце, чист въздух и свежа, просторна обстановка. Коя домакиня не би изпитала удоволствие да готви при такива условия?

Създаването на външна кухня – независимо дали става въпрос за добавяне на скара и маса или напълно разработени вградени плотове и трапезария – допринася за приятно настроение и много вълнуващи емоции.

Кухнята на открито Ви дава възможността да се наслаждавате на слънцето, докато обядвате или да мечтаете, гледайки звездите по време на вечеря.

Представяме Ви някои от най-красивите кухни на открито

Черно-бял дизайн

Черният, белият и сивият цвят определено правят тази външна кухня добре утвърдено пространство. Прохладните бетонни плотове не само служат като място за готвене и подготовка, но и като място за вечеря, благодарение на поставените столове. Тази външна кухня е досущ като вътрешната ако изключим скарата, която трябва да се ползва на открито.

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Дизайн: https://www.instagram.com/salthousecollective/ Charlotte Lea Photography

 

Уютно и красиво

Един доста нестандартен, но в същото време много красив дизайн, който превръща външната кухня в уютно място, напомнящо за селото. Интересните светлини, украсяващи периметъра, тухлите, на които са наблегнали, както и нетипичните мивка, създават топла и привлекателна атмосфера. Каменната пещ е сред фаворитите на много готвачи, тъй като ястията, приготвени в нея са изключително вкусни.

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Източник:https://www.instagram.com/thehivebarn/

 

Камина на открито – невиждан уют

Гледайки тази кухня на открито, оставаме без дъх! Едва ли има домакиня, която да не си помечтае за подобно място и в нейния дом. Камината на открито е добра идея за студените вечери, в които въпреки всичко със семейството искате да останете на чист и свеж въздух, а удобните и меки столове придават още по-уютна обстановка, в която да се чувствате комфортно и спокойно, наслаждавайки се на вкусната вечерята, докато камината гори.

 

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Източник:https://www.eldoradostone.com/

Нека има цвят

Какво по-хубаво от кухня и басейна на открито? Леле, определено това е една от най-добрите комбинации, които моментално ще превърнат Вашия дом в по-предпочитано място и от топ дестинациите. Вероятно с такава кухня ще искате да бъде топло през цялата година или да се преместите да живеете в някоя топла страна, където да осъществите мечтата си.

Да, обожаваме топлите дни, а съчетани с подобна кухня на открито, бихме искали за миг да спрем времето, защото лятото е крайно недостатъчно, за да се насладим на тази обстановка.

 

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Източник:https://www.instagram.com/oakandorange/?hl=bg

Цветя, много цветя

Кухните на открито не бива да бъдат много големи или прекалено натруфени. Отделете малко пространство за създаването на Вашата кухня, но не забравяйте освен нужните кухненски уреди и принадлежности, да добавите на подходящите места красиви цветя, които да допринесат усещане за още по-свеж и приятен вид. Като тази красива кухня, която ще очарова всеки от вас.

 

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Източник:https://reenasotropa.ca/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap