Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Обожаваме топлите дни и кухните на открито. Слънце, чист въздух и свежа, просторна обстановка. Коя домакиня не би изпитала удоволствие да готви при такива условия?

Създаването на външна кухня – независимо дали става въпрос за добавяне на скара и маса или напълно разработени вградени плотове и трапезария – допринася за приятно настроение и много вълнуващи емоции.

Кухнята на открито Ви дава възможността да се наслаждавате на слънцето, докато обядвате или да мечтаете, гледайки звездите по време на вечеря.

Представяме Ви някои от най-красивите кухни на открито

Черно-бял дизайн

Черният, белият и сивият цвят определено правят тази външна кухня добре утвърдено пространство. Прохладните бетонни плотове не само служат като място за готвене и подготовка, но и като място за вечеря, благодарение на поставените столове. Тази външна кухня е досущ като вътрешната ако изключим скарата, която трябва да се ползва на открито.

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Дизайн: https://www.instagram.com/salthousecollective/ Charlotte Lea Photography

 

Уютно и красиво

Един доста нестандартен, но в същото време много красив дизайн, който превръща външната кухня в уютно място, напомнящо за селото. Интересните светлини, украсяващи периметъра, тухлите, на които са наблегнали, както и нетипичните мивка, създават топла и привлекателна атмосфера. Каменната пещ е сред фаворитите на много готвачи, тъй като ястията, приготвени в нея са изключително вкусни.

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Източник:https://www.instagram.com/thehivebarn/

 

Камина на открито – невиждан уют

Гледайки тази кухня на открито, оставаме без дъх! Едва ли има домакиня, която да не си помечтае за подобно място и в нейния дом. Камината на открито е добра идея за студените вечери, в които въпреки всичко със семейството искате да останете на чист и свеж въздух, а удобните и меки столове придават още по-уютна обстановка, в която да се чувствате комфортно и спокойно, наслаждавайки се на вкусната вечерята, докато камината гори.

 

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Източник:https://www.eldoradostone.com/

Нека има цвят

Какво по-хубаво от кухня и басейна на открито? Леле, определено това е една от най-добрите комбинации, които моментално ще превърнат Вашия дом в по-предпочитано място и от топ дестинациите. Вероятно с такава кухня ще искате да бъде топло през цялата година или да се преместите да живеете в някоя топла страна, където да осъществите мечтата си.

Да, обожаваме топлите дни, а съчетани с подобна кухня на открито, бихме искали за миг да спрем времето, защото лятото е крайно недостатъчно, за да се насладим на тази обстановка.

 

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Източник:https://www.instagram.com/oakandorange/?hl=bg

Цветя, много цветя

Кухните на открито не бива да бъдат много големи или прекалено натруфени. Отделете малко пространство за създаването на Вашата кухня, но не забравяйте освен нужните кухненски уреди и принадлежности, да добавите на подходящите места красиви цветя, които да допринесат усещане за още по-свеж и приятен вид. Като тази красива кухня, която ще очарова всеки от вас.

 

Най-красивите кухни на открито – вдъхновението, което търсите (СНИМКИ)

Източник:https://reenasotropa.ca/

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap