Няколко полезни съвета за обзавеждане на кухнята

Няколко полезни съвета за обзавеждане на кухнята

Вероятно всяка домакиня мечтае за една уютна и удобна кухня, в която да развихри всичките си готварски умения.

KitchenСъс сигурност белият цвят е много предпочитам за кухнята, но комбинацията му с материали от дърво вътре в нея, ще я направят много по-комфортна и в същото време дизайнерски издържана.

Дървото задължително трябва да присъства във вашата кухня.

Може да започнете с дървените дъски. Те са удобни за рязане на всякакви меса, но може да ги използвате и като дизайнерски щрих. Подходящо е да стоят закачени в помещението или да ви послужат за сервиране на различни деликатеси.

Най-добрият начин да се възползвате максимално от изцяло бяла кухня, особено ако е малка, е да оптимизирате стените с помощта на дървени елементи .Освен дървените аксесоари, поставете и дървени мебели като столове и маси. Те ще се впишат чудесно на белия фон и ще създават усещане за стил.

За бялата си кухня използвайте освен дърво, също и сив цвят, за да създадете приятна атмосфера и уют.

Сивото е на мода в момента, но ако придадете на кухнята си по-личен щрих, ще постигнете много добри резултати. Добавете цветни аксесоари като чаши, купи и чинии, които ще разнообразят кухнята и ще носят настроение.

Белите плочки и мебели са фаворит в съвременните кухни. Включете дървени кухненски съдове, за да добавите малко топлина и стил. Това е трик, който винаги работи.

https://kavehome.com/en/en/magazine/white-wood-match-made-kitchen-heaven/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap