Преди и след: Как да превърнем стария таван в мечтана детска стая | Creative Home

Преди и след: Как да превърнем стария таван в мечтана детска стая

Ако живеете в стара къща, тогава има голяма вероятност някои стаи в тях да не се използват. Но разхвърляното таванско помещение или пространството под стълбите имат голям потенциал! Всичко, от което се нуждаете, е да ги оборудвате правилно. Днес имаме удоволствието да ви представим един вдъхновяващ проект от малък град във френския град Бретан. Семейство, с помощта на строителна фирма, превърна стар таван в прекрасна детска стая! Каним ви на виртуална разходка, която ще бъде особено интересна за младите родители.

Преди: Не се допускат деца!

Да … Би  било страшно да пуснем деца в такъв таван ! Скучна атмосфера цари в голямото и прашно помещение с плътно затворени прозорци и голи стени. Но загубата на 40 m² жилищна площ е ирационална. Въпреки че мащабът на необходимите промени е малко плашещ, ремонтът няма да бъде твърде скъп.

 

И така, стъпка по стъпка, експертите превръщат изоставения таван в  детска стая. Както можете да видите, подът и стените придобиват нови функции. И какво се получи накрая?

След: впечатляваща метаморфоза!

Трудно е да се повярва, че това е същият таван, който видяхме по-горе! Веднага прави впечатление изобилието от светлина и пространство, нали? Белите стени и светлият под визуално разширяват пространството, така че то изглежда по-голямо, отколкото всъщност е. Майсторите са изградили две нива, за да направят дървена пързалка за най-малките.

Оригиналните стари греди ефектно контрастират с белия таван и стени. Те са правилно изработени и боядисани в тъмен лак. Така в таванското помещение са запазени следи от миналото, които органично се вписват в актуализирания дизайн. Дървените елементи създават тук уютна атмосфера, която е толкова важна за децата.

Можете да стигнете до територията на детските игри благодарение на малко стълбище, състоящо се от четири стъпала. Така че експертите решиха да разделят тавана на две части: за деца и възрастни. Последните ще могат да гледат децата, докато релаксират наблизо. Обърнете внимание на дървения парапет отгоре: той ще предотврати всякакви злополуки.

Разгледайте тази сладка обстановка! За разлика от детската спалня, актуализираното таванско помещение е предназначено само за игри и забавления. Такова пространство ще бъде идеално място за различни видове творчество и ще зарадва всяко дете!

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap