Стилни идеи за декорация на стените в трапезарията

Стилни идеи, които ще превърнат вашата трапезария в напълно непознато за вас помещение и с тях ще останете приятно изненадани. Трапезарията е идеалното място да се насладим на любимите ни ястия и да прекараме повече време с нашите най-близки приятели и семейство. Но въпреки това, интериора на помещението е последен в нашите списъци и вместо това се фокусираме върху всяка друга малка и незначима подробност.

Стилни идеи за декорация на стените в трапезарията

Опитайте с гоблен

Не е нужно да се придържате само към картини или снимки, когато става въпрос за стенно изкуство. Вместо това опитайте да играете с текстура и цвят чрез поставянето на красив гоблен. Усеща се малко по-артистичен и личен от вашите класически щампи в рамка.

 

Отразете светлината с огледало

Усилете светлината във вашата трапезария, като поставите огледало на стената. То ще създаде впечатляващо топло сияние по време на залез и зазоряване и ще направи пространството да се чувства по-голямо и по-светло през останалата част от деня.

Смесете монохроматични нюанси

Много цветови палитри се състоят от различни цветове, които се смесват добре, но какво ще кажете за смесването на различни нюанси на един и същи цвят? Зеленото в този случай се използва в различни тонове, от кадифените столове с цвят на мъх до смелите гоблени и растенията в центъра на масата.

Изберете по-сложен модел тапет

Предотвратете скучните стени от самото начало, като разчупите стените на вашата трапезария с богато украсен тапет. Само това ще му придаде някакво отношение или атмосфера, но също така ще създаде перфектния фон, ако искате да добавите стенно изкуство или осветителни тела.

Изберете различни текстури

Дори ако изберете по-фино изкуство, самите ви стени могат да покажат малко индивидуалност. В тази трапезария тухлената стена е хубава промяна от обичайната мазилка и добавя малко визуален интерес, без да е необходимо да окачвате или рисувате нещо допълнително.

За нула време ще видите как малко повече време и внимание могат да превърнат вашата трапезария от занемарено пространство в стая, в която ще искате да останете за няколко допълнителни часа, дори и след като вечерята е приключила.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap