Страхотни идеи за баня в синьо и сиво

Идеите за синя и сива баня, подобно на идеите за синя и бяла баня, са идеални за създаване на прохладни и спокойни пространства. Докато сивите бани и идеите за бели такива могат да изглеждат безпроблемно елегантни, добавянето на синьо към палитрата е страхотен начин да подсилите тези монохромни схеми.

Ключът към използването на синьо и сиво в банята е правилният избор на тонове, които да съответстват на атмосферата, която искате да създадете. С боя, плочки и мебели, налични в такъв широк спектър от синьо и сиво, от светли до тъмни, има огромно поле за създаване на всякакви визии.

Страхотни идеи за баня в синьо и сиво

Синьо и сиво – луксозен шик

Сиво-синият нюанс, заедно с наситено синьо, осигурява перфектна изискана палитра за тази луксозна баня, която виждате на снимката. За да предотвратите усещането за студено пространство и да добавите нотка блясък, може да поставите шкафове, които да използвате като начин на съхранение за вашите принадлежности.

Комбинация между сив тапет и синя ламперия

Тапетите за баня придават смел външен вид, особено когато се използват от стена до стена и не се препоръчват за използване при директен контакт с вода. Тук добавянето на боядисана ламперия за баня не само осигурява практична и изтриваема повърхност, но визуално помага за балансиране на богато украсения модел.

Създайте фокусна точка

Белите и сивите бани са вечен избор и сигурна комбинация за постигане малките бани да изглеждат по-големи, но понякога може да им липсва дълбочина и фокус. За да придадете на тези пространства заземяваща характеристика и елемент на забавление, опитайте да заложите на фокусна точка като шкаф или голяма картина, например в тъмносиньо.

Стенни плочки

Стенните плочки за баня са чудесен начин да внесете характер в помещението. В тази синя и сива схема терацовите плочки са допълнени с тъмносиня стена от плочки тип рибена кост, за да внесат не само цвят, но и шарка.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap