Страхотни идеи за баня в синьо и сиво

Идеите за синя и сива баня, подобно на идеите за синя и бяла баня, са идеални за създаване на прохладни и спокойни пространства. Докато сивите бани и идеите за бели такива могат да изглеждат безпроблемно елегантни, добавянето на синьо към палитрата е страхотен начин да подсилите тези монохромни схеми.

Ключът към използването на синьо и сиво в банята е правилният избор на тонове, които да съответстват на атмосферата, която искате да създадете. С боя, плочки и мебели, налични в такъв широк спектър от синьо и сиво, от светли до тъмни, има огромно поле за създаване на всякакви визии.

Страхотни идеи за баня в синьо и сиво

Синьо и сиво – луксозен шик

Сиво-синият нюанс, заедно с наситено синьо, осигурява перфектна изискана палитра за тази луксозна баня, която виждате на снимката. За да предотвратите усещането за студено пространство и да добавите нотка блясък, може да поставите шкафове, които да използвате като начин на съхранение за вашите принадлежности.

Комбинация между сив тапет и синя ламперия

Тапетите за баня придават смел външен вид, особено когато се използват от стена до стена и не се препоръчват за използване при директен контакт с вода. Тук добавянето на боядисана ламперия за баня не само осигурява практична и изтриваема повърхност, но визуално помага за балансиране на богато украсения модел.

Създайте фокусна точка

Белите и сивите бани са вечен избор и сигурна комбинация за постигане малките бани да изглеждат по-големи, но понякога може да им липсва дълбочина и фокус. За да придадете на тези пространства заземяваща характеристика и елемент на забавление, опитайте да заложите на фокусна точка като шкаф или голяма картина, например в тъмносиньо.

Стенни плочки

Стенните плочки за баня са чудесен начин да внесете характер в помещението. В тази синя и сива схема терацовите плочки са допълнени с тъмносиня стена от плочки тип рибена кост, за да внесат не само цвят, но и шарка.

Оценете тази статия
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap