Цветовете за вашата спалня, които ще ви направят по-щастливи | Creative Home

Цветовете за вашата спалня, които ще ви направят по-щастливи

Цветовете във вашето спално помещение са много важни. Създаването на спалня, която зарежда с енергия и повишава настроението, може да направи ставането сутрин от леглото много по-лесно и дори приятно. Тъй като цветовете и светлината влияят на настроението ни, много добра идея е да заложите на цветна спалня. Въпреки че повечето предпочитат класическите цветове като черно-бели или бяло със сиво, розовият и червеният цвят биха изглеждали прекрасно във вашата спалня.

Цветове за вашата спалня, които ще ви направят по-щастливи

Червен лак

Изберете стените във вашата спалня да бъдат в червено, а тавана оставете бял. Заложете на бяла голяма спалня, но изберете и акцент, който да е в червен цвят за по-голям ефект. Например калъфки и чаршафи с червени мотиви. За подова настилка е препоръчително да поставите килими, които ще задържат топлината в стаята.

Яркочервени акценти

Може да обърнете идеята за комбинация, която ви показахме по-горе, като изберете ярко бели стени и смели червени постелки или килим. Подобна комбинация би имала голямо въздействие върху нас и нашето настроение. Топлите цветове действат положително върху психиката ни и това е всичко, от което имаме нужда.

Разчупете интериора

Мислили ли сте за спалня с розови стени и цветни картини? Струва ви се, че това е по-скоро подходящо за стаята на вашето дете, но много грешите! Зарежете предразсъдъците и пресъздайте приятна и зареждаща се обстановка като боядисате стените на вашата спалня в розово и украсите поне една от тях с картини. Запазете и част от класическия вид като изберете традиционно нощно шкафче.

Коралови стени

Нищо не би излъчвало толкова колкото кораловите цветни стени. Ако боядисате стените на вашата спалня в цвят корал при пряка светлина стаята ще изглежда по-ярка, докато имитира по-заглушения нюанс на теракота при по-слаба или по-малко директна светлина. Дори и най-тъжните и депресирани хора биха се почувствали по-добре ако прекарат известно време в коралова спалня.

Кремаво

Кой казва, че бежовото и кремавото са скучни? Надеждни, топли и фини, тези неутрални цветове са едни от най-добрите цветове за спалня. Супер светъл тъмнокафяв нюанс ще контрастира достатъчно със свежите светли интериори, като същевременно ще добави малко топлина в пространството.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap