Цветът на 2022г. - Creative Home

Цветът на 2022г.

Една от най-известните и успешни британския компании за интериорен дизайн „Греъм и Браун“ разкри своите прогнози за тенденции през 2022 г.

КамъкКомпанията избра не само цвят на годината, но и тапет на годината. Мек и прахообразен нюанс на синьото е изборът на компанията за цвят за следващата година.  Бледосиният оттенък  вдъхновява контрастни емоции, а проветривият му цвят предизвиква мир и спокойствие, но също така кара човек да се чувства жив и ентусиазиран. Тапетът на годината на „Греъм и Браун“ е също толкова впечатляващ. Той изобразява модел на диви растения, които след като бъдат приложени, сякаш превземат стената ви. Това е като да имаш вътрешна градина, но без частта с поливането и нейната поддръжка.

Тапетът се предлага в три цвята с имена: Небе, Полунощ и Изумруд(яркозелено). Идеален е за бани, кухни, спални, както и домашни офиси. Той също така се предлага под формата на стенопис за по-смелите. 

Интериорен дизайнАндрю Греъм, изпълнителен директор на „Греъм и Браун“, се надява, че цветът и тапетът на годината не само ще помогнат на собствениците на жилища да се свържат с природата, но и ще ги насърчат да помагат за нейното подобряване в световен мащаб.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap