Идеи за кухненска стена в зелено: Неочаквано красиво

Днес сме избрали да ви покажем страхотни идеи за кухненска стена в зелено. Няма съмнение за това: зеленото в кухнята има своя момент. Но можете да направите много повече със зелено във вашата кухня, отколкото просто зелени шкафове – можете да имате и такива стени. Зелените кухненски стени осигуряват много цвят и могат да се използват за осигуряване на текстура и визуален интерес към пространството.

Идеи за кухненска стена в зелено

 

Нека е абстрактно

Искате ли да добавите малко причудливост към зелените си кухненски стени? Добавете няколко абстрактни шарки. Тези забавни форми ще осигурят визуален интерес към вашите стени и ще бъдат страхотна дизайнерска характеристика за центриране на останалата част от вашата кухня.

 

Добавете стена от зелени шкафове

За да добавите зелена стена към вашата кухня, без да отваряте кутия с боя, инсталирайте зелени шкафове от пода до тавана, като този, който сме показали на снимката.

 

 

Съчетайте зелено и златно

Съчетаването на цветовете може да промени добавянето на ярък цвят в пространството от добро към по-добро и зеленото не е изключение. Опитайте да го съчетаете със златни нюанси за луксозен външен вид.

 

Използвайте зелено и  тъмно дърво

Наситените тонове на по-тъмно дърво, като орех, се съчетават идеално с градинско зелено в кухнята. За да получите този вид, използвайте дървени шкафове заедно със зелените стени.

 

Използвайте камък с малко цвят

Зелените кухненски стени не трябва само да бъдат боядисани. Вместо това можете да потърсите и камък с нотки на зелено, като мраморния гръб, монтиран в кухнята. Естественият камък с тези нежно оцветени нюанси добавя идеалното количество цвят към вашето пространство.

Не забравяйте за мястото за закуска

Скромното място за закуска често се превръща в това, където се ядат повечето ни ястия. Също така е чудесно място за добавяне на зелени нюанси. Близостта му до кухнята придава перфектен цвят, без да се налага да намирате празна стена за боядисване.

 

Нанесете по-светъл нюанс

Зелените шкафове са на мода в днешно време. Но за да направите този модерен външен вид да изглежда още по-добре във вашата кухня, боядисайте стените на кухнята си в по-светъл нюанс на зелено от вашите шкафове. Много зелено и много стил. И разбира се – много красота.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap