Идеи за кухненска стена в зелено: Неочаквано красиво | Creative Home

Идеи за кухненска стена в зелено: Неочаквано красиво

Днес сме избрали да ви покажем страхотни идеи за кухненска стена в зелено. Няма съмнение за това: зеленото в кухнята има своя момент. Но можете да направите много повече със зелено във вашата кухня, отколкото просто зелени шкафове – можете да имате и такива стени. Зелените кухненски стени осигуряват много цвят и могат да се използват за осигуряване на текстура и визуален интерес към пространството.

Идеи за кухненска стена в зелено

 

Нека е абстрактно

Искате ли да добавите малко причудливост към зелените си кухненски стени? Добавете няколко абстрактни шарки. Тези забавни форми ще осигурят визуален интерес към вашите стени и ще бъдат страхотна дизайнерска характеристика за центриране на останалата част от вашата кухня.

 

Добавете стена от зелени шкафове

За да добавите зелена стена към вашата кухня, без да отваряте кутия с боя, инсталирайте зелени шкафове от пода до тавана, като този, който сме показали на снимката.

 

 

Съчетайте зелено и златно

Съчетаването на цветовете може да промени добавянето на ярък цвят в пространството от добро към по-добро и зеленото не е изключение. Опитайте да го съчетаете със златни нюанси за луксозен външен вид.

 

Използвайте зелено и  тъмно дърво

Наситените тонове на по-тъмно дърво, като орех, се съчетават идеално с градинско зелено в кухнята. За да получите този вид, използвайте дървени шкафове заедно със зелените стени.

 

Използвайте камък с малко цвят

Зелените кухненски стени не трябва само да бъдат боядисани. Вместо това можете да потърсите и камък с нотки на зелено, като мраморния гръб, монтиран в кухнята. Естественият камък с тези нежно оцветени нюанси добавя идеалното количество цвят към вашето пространство.

Не забравяйте за мястото за закуска

Скромното място за закуска често се превръща в това, където се ядат повечето ни ястия. Също така е чудесно място за добавяне на зелени нюанси. Близостта му до кухнята придава перфектен цвят, без да се налага да намирате празна стена за боядисване.

 

Нанесете по-светъл нюанс

Зелените шкафове са на мода в днешно време. Но за да направите този модерен външен вид да изглежда още по-добре във вашата кухня, боядисайте стените на кухнята си в по-светъл нюанс на зелено от вашите шкафове. Много зелено и много стил. И разбира се – много красота.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap