3 идеи за повече складово място в дома

Когато говорим за складово място, нямаме предвид, че ще складирате търговски стоки, но че ще имате повече място за съхранение на детските играчки, спалното бельо, облеклото, стари неща, които не искате да изхвърляте – все неща в тази посока. Така че нека да видим какво са приготвили дизайнерите за днес.

Многофункционални мебели

Когато пространството е ограничено, инвестирането в многофункционални мебели вероятно е умен и логичен ход за интериора. Само с няколко прости стъпки можете напълно да превърнете една стая в друга, която има съвсем различна цел. Така се намалява пространството, необходимо за обзавеждането на дома ви, а излишното пространство може да се като складово място в дома.

Като алтернатива потърсете мебели, които изпълняват няколко функции, като например османци със скрити отделения за съхранение или масички за кафе с вградени рафтове. Тези многофункционални елементи ви позволяват да съхранявате предмети, докато изпълняват основната си функция, като ви помагат да се възползвате максимално от наличното пространство.

Оптимизирайте наличното си складово място в дома

Стандартните шкафове и гардероби невинаги отговарят на специфичните ви нужди за съхранение. За да оптимизирате пространството за съхранение, помислете за персонализиране на собствените си решения за съхранение. Персонализирането ви позволява да използвате всяко кътче от дома си, създавайки решения за съхранение, които са съобразени с вашите изисквания. Разгледайте шкафовете и гардеробите и вижте как съхранявате наличностите си. Вижте дали не сте загубили прекалено много място. Там където забележите, че използвате пространството неравномерно, можете да пренаредите нещата и така да получите съвсем нов ред и още повече място за складиране вкъщи.

Методът КонМари за по-добро подреждане вкъщи

Инсталирайте рафтове в дома си

Стените предлагат чудесна възможност за увеличаване на съхранението, като същевременно добавят декоративни елементи в дома ви. Например инсталирането на рафтове на празните стенни пространства може да помогне за създаването на допълнителни места за съхранение на книги, декоративни елементи или дори кухненски принадлежности – всичко това, като същевременно добавя дълбочина и обем на помещенията, за да изглеждат и по-приветливи. Стенните рафтове са популярен избор в модерния интериорен дизайн, тъй като осигуряват елегантен и минималистичен вид. Използвайте вертикалното пространство на стените, за да увеличите максимално капацитета за съхранение, особено в помещения с ограничено пространство.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap