Малки вдъхновения за есенна декорация в дома

Времето на есента носи със себе си уникални възможности за създаване на уютна и топла атмосфера у дома. За щастие, не е нужно да харчите цяло богатство, за да придадете на своя дом този прекрасен есенен вид. Ето няколко бързи вдъхновения за есенна декорация в дома.

Есенна декорация от природата

Една от най-простите и икономични начини за есенна декорация е да събирате есенни листа, шишарки, кестени. Подредете ги в купи, кошници или стъклени вази и разположете по целия дом. Също така, приготвяйте кестени вкъщи, ябълков пай, торта с круши, тиквеник – все плодове свързани с есента.

Есенни десени в дома

Представете си как платовете с есенни мотиви могат да преобразят вашия дом. От една страна е време за смяна на спалното бельо, така че можете да използвате по-топли и уютни цветове. В хола можете да сложите декоративни възглавнички на есенна тематика.

Ароматни свещи

Есента е сезонът на уютното осветление. Изберете свещи в топли, земни цветове и разпределете настроението на есен в целия дом. С тях можете да добавите и аромат на есен в дома. Много подходящи за свещ с аромат на портокал, канела, ябълка, смокиня.

Със съвсем малко креативност и вдъхновение от есента, може да създадете топла и уютна атмосфера у дома си, без да изразходвате цяло богатство. Следвайки тези бюджетни съвети, вашият дом ще бъде готов за есенните радости и спомени.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap